شامگاه امروز، ۱۷ اردیبهشتماه ۹۶ ستاد اعتدالیون دکتر حسن روحانی میزبان نمایندهی مردم رشت در مجلس شورای اسلامی بود.
ما در میانه راهیم و روحانی «راه» است
جعفرزاده که سرلیست «امید» در رشت در ابتدا ضمن برشمردن دلایل رای به دکتر حسن روحانی توضیح داد: که ما امروز در ابتدای راه نیستیم بلکه در میانه راهی خطیر و حساس قرار داریم که باید در ادامه دادن آن، تمام تلاش خود را به کار بگیریم.
نماینده رشت در ادامه سخنان خود افزود: اکنون تعویض مقام ریاستجمهوری هزینههای جاری فراوانی را برای کشور به همراه خواهد داشت.
او در ادامه ضمن بیان اصلحتر بودن دکتر روحانی نسبت به سایر کاندیداهای ریاستجمهوری افزود: انتخاب روحانی، انتخاب بین بد و بدتر نیست. بلکه این انتخاب، ارجحیت راه بر بیراه است و همه باید در پیشبرد این مهم تلاش کنیم.
دوره فریب مردم با شعارهای نجومی سر آمده است
نماینده رشت در ادامه با اشاره به شعارهای نجومی انتخاباتی افزود: بنده که یک کارشناس اقتصادی هستم، اطمینان دارم که وعده سه برابر کردن یارانهها بههیچوجه امکانپذیر نیست و دیگر نمیتوان با ارائه اینگونه شعارها، مردم را فریب داد.
جعفرزاده در ادامه سخنان خود گفت: چرا وقتی کشور را به دودسته ۹۶ درصدی و ۴ درصدی تقسیم میکنند از خود نمیپرسند وقتی فرزند آنها در بهترین دانشگاههای جهان در حال تحصیل است، خودشان هم جزء این ۴ درصدی هستند که مدام به تخریبش میپردازند؟
ما دیگر منابع سرگردان نداریم
این نمایندهی مجلس گفت: پس از روی کار آمدن دولت روحانی ما دیگر منابع سرگردان نداریم که عدهای بر سر این منابع بنشینند و از آن بهرهکشی کنند.
او در ادامه سخنان خود در زمینه اقتصادی، ضمن مقایسه قیمت نفت در دولت خاتمی، احمدینژاد و روحانی گفت: آمارهای موجود به ما ثابت میکند که کدام دولت بر نفت تکیه کرد و اقتصادش تماماً نفتی بود.
نماینده رشت در مجلس اضافه کرد: آن عزیزانی که رشد اقتصادی در دولت روحانی را تنها ناشی از فروش نفت میدانند وقتی در دولت دوم بخش کثیری از درآمد ما وابسته به نفت بود کجا بودند تا بهنقد اقتصاد وابسته به نفت بپردازند؟
ممنوعالتصویری غیرقانونی و حصر غیرشرعی است
نمایندهی مردم رشت در مجلس شورای اسلامی ضمن یاد کردن از هشت سال دفاع مقدس و تلاشهای مهندس میرحسین موسوی در جنگ عنوان کرد: حصر ایشان امری کاملاً غیرشرعی است. او در ادامه ضمن یاد کردن از دوم خرداد و دولت اصلاحات گفت: همچنین مسئلهی دیگری هم وجود دارد و آن ممنوعالتصویری آقای خاتمی است. این اتفاق غیرقانونی است و همهی نهادها باید در برطرف کردن این اتفاق بکوشند.
درباره برجام بیانصافی صورت گرفته است
جعفرزاده در ادامه سخنان خود گفت: وقتی ما مذاکرات برجام را آغاز کردیم، کل تیم ما برای مذاکرات ۱۷ نفر بود درحالیکه تیم مقابل برای مذاکره با ما از حدود ۱۵۰ مشاور و مذاکرهکننده عالیرتبه بهره گرفت و این مذاکره قدرت و منطق تیم هستهای ما را نشان داد.
او در ادامه با دفاع از دکتر محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه ایران گفت: ارزش تلاشها و اقدامات دکتر ظریف در مذاکرات هستهای وقتی کاملاً آشکار میشود که بدانیم: تاکنون سابقه نداشته است که کشوری به زیر بند ۷ سازمان انرژی اتمی برود و بدون جنگ از آن خلاص شود یعنی این قدرت و دانش مذاکرهکنندگان هستهای ما بود که توانستند بدون بازآوردن سایه جنگ به کشور، علاوه بر احقاق حقوق ملت، عزت بینالمللی ما را هم به جهانیان دیکته کنند.
او با یادآوری سخنرانیهای ریاستجمهور دولتهای نهم و دهم در سازمان ملل گفت: ما در آن سالهای سیاه شاهد بودیم که نمایندهی مردم ما برای صندلیهای خالی سخنرانی میکرد و در طول پنج روز سفر خود تنها با بزرگان سیاسی چند کشور گمنام دیدار کرد اما پس از سال ۹۲ و آغاز ریاستجمهوری دکتر روحانی ما شاهد عزت نمایندهی مردم خود در سازمان ملل هستیم و میبینیم که مقامات بلندپایهی کشورهای بزرگ چگونه برای برقراری ارتباط با کشور ما علاقه نشان میدهند. او در بخش پایانی سخنان خود دربارهی برجام گفت: برجام را میتوان در یک جمله خلاصه کرد. ما در برجام ۲ گل خوردیم اما در مقابل ۷ گل زدیم و این اتفاق کوچکی نیست.
علت تخریبهای علیه دولت، ناامید کردن مردم است
این نمایندهی مردم همچنین گفت: بنا بر اعتقاد بنده، همهی هجمههای علیه دولت این است که رقیبان دکتر روحانی مردم را برای شرکت در انتخابات مایوس کنند تا خودشان با کمترین رای پیروز انتخابات شوند.
او همچنین گفت: آیا ناامید کردن مردم، ضربه به انقلاب نیست؟ ضربه بهنظام نیست؟ آیا ناامید کردن ملتی آگاه که میخواهد سرنوشت اش را خودش تعیین کند، خیانت به کشور نیست؟ جعفر زاده در ادامه این مبحث و ضمن یادآوری بازی تیم ملی فوتبال ایران در سال ۷۶ گفت: در آن سال آقای دایی هر چه گل زد منتقدین او محکومش میکردند. امروز هم شرایط دولت آقای روحانی همان است. آقای روحانی هرچه برای کشور گل بزند بازهم عدهای پیدا میشوند این گل زدنها را نادیده بگیرند و به تخریب اش بپردازند.
۲۹ اردیبهشت ۹۶، دوم خرداد ۷۶ خواهد شد
جعفرزاده در بخش پایانی سخنان خود گفت: ملت ما بههیچوجه خواهان بازگشت به آن سالهای سیاه نیست و نمیخواهد بار دیگر شاهد اوضاع نامطلوب باشد.
او همچنین ضمن مقایسهی انتخابات پیش رو با انتخابات ریاستجمهوری سال ۷۶ گفت: اهمیت این انتخابات دقیقا بهاندازه اهمیت انتخابات در سال ۷۶ است و همه ملت باید مراقب باشند تا با شرکت در انتخابات زمینه را برای فعالیت و پیشرفت باز کنند و شرایط کنونی را به سمتوسوی خوبی هدایت کنند.
منبع: گیل نگاه