آخرین خبرهافرهنگی و هنری

واکنش تند مسیح مهاجری به سریال «پایتخت»: جعل عنوان «خانه خدا»، بازی سخیف با آب زمزم، بازگشت از حج با سر نتراشیده و … موارد آشکار ستیز با دین است

مسیح مهاجری

سوال اساسی اینست که چرا به بهانه شاد کردن مردم، با اعتقادت آنها بازی میشود؟ بهانه هائی از قبیل سرگرم کردن مردم و پاسخ به خواسته مردم هم که همواره از ابزارهای توجیه مسئولین‌ رسانه ملی است، نمی تواند افاقه کند زیرا همه می دانند که رسانه ملی همان طور که امام‌خمینی فرمودند باید مثل دانشگاه عمل‌کند یعنی تاثیرگذار باشد نه تاثیرپذیر.

حجت الاسلام و المسلمین مسیح مهاجری، مدیرمسئول روزنامه جمهوری اسلامی در یادداشتی نوشت: شرایط در خانه ماندن به دلیل‌ جلوگیری از گسترش ویروس کرونا که پیش آمد، مسیولین به رئیس رسانه ملی توصیه کردند با تولید و پخش برنامه های شاد،کاری کند که‌ مردم سختی در خانه ماندن را کمتر احساس کنند.

گویا مسئولین نمی دانند که تلویزیون خودش‌ نزده می رقصد، حالا که این توصیه را کرده اند، ملت، گرفتار خوش رفصی های تلویزیون شده و نمی داند چه کند!

مجموعه‌ تلویزیونی پایتخت، علاوه بر ایرادهای زیادی که به خاطر محتوای ضدفرهنگی دارد، حالا به جان دین و خانه خدا و حج هم افتاده و به بهانه طنزپردازی، عالی ترین جلوه های مناسک دینی را هم به تمسخر گرفته است. در تخصص من نیست که‌ با زبان هنر وارد جزئیات موضوع شوم، ولی به عنوان یک بیننده تلویزیون‌ که دلم می خواهد همواره رسانه ملی مروج ارزش های دینی و تقویت کننده سنت های ملی و بنیان های فرهنگی و اعتقادی باشد، وقتی صحنه های بازگشت بازیگری که در نقش فرد «به حج رفته» بود را دیدم، در پیشگاه شهدا و جانبازان دفاع مقدس و تمام انسان های خداباور احساس شرمندگی کردم. تمسخر خانه خدا با تعبیر”منزل خدا”، جعل عنوان “خانه شیطان” برای جمرات، بازی سخیف با آب زمزم، بازگشت از حج اول با سر نتراشیده ولی زخم شده در اثر رمی جمرات و… بعضی موارد آشکار ستیز با دین در یکی از قسمت های این مجموعه تلویزیونی است. البته هنوز جوابی برای این سوال هم یافت نشده که بعد از سرنگونی رژیم شاهی و استقرار نظام جمهوری اسلامی، مگر باز هم در ایران تخت شاهی داریم که نام این‌ مجموعه را “پایتخت” گذاشته اند؟

واقعا آیا قرار است ما با بودجه بیت المال، دین ستیزی را ترویج کنیم؟ این کار را که آن همه شبکه های ماهواره ای خارجی انجام میدهند. راستی اگر دشمنان اسلام و نظام‌ جمهوری اسلامی صدها میلیارد تومان هزینه می کردند می توانستند با استفاده از رسانه ملی ما چنین اهانت هایی را به مقدسات دینی بکنند؟

نمی خواهم کارهای مفید رسانه ملی را نادیده بگیرم، ولی سوال اساسی اینست که چرا به بهانه شاد کردن مردم، با اعتقادت آنها بازی میشود؟ بهانه هائی از قبیل سرگرم کردن مردم و پاسخ به خواسته مردم هم که همواره از ابزارهای توجیه مسئولین‌ رسانه ملی است، نمی تواند افاقه کند زیرا همه می دانند که رسانه ملی همان طور که امام‌خمینی فرمودند باید مثل دانشگاه عمل‌کند یعنی تاثیرگذار باشد نه تاثیرپذیر.

/انتخاب

مطالب پیشنهادی

یک دیدگاه

  1. مشکلات این سریال خیلی بیشتر از این هاست به نمونه هایی از آن اشاره می شود:
    پخش موسیقی فیلم قیصر که توسط اسفندیار منفردزاده (از اعضای گروه منافقین و معاند با نظام ساکن در لس آنجلس) ساخته شده و ژست بهروز وثوقی توسط ارسطو، آوازهای غیرمجاز نظیر ساسی مانکن توسط بهتاش و رحمت، ترویج بی احترامی به بزرگتران و پررویی و خیره سری توسط بهتاش، ترویج و عادی جلوه دادن اعتیاد جوانان، بوسیدن زنان در سریال، ارائه جوی که بیانگر فساد نهادینه شده در کل حاکمیت و تمام فرزندان مسئولین بوده، ترویج فرهنگ ریا و دروغ نمایی در مورد تدین افراد و… به راستی حامی این سریال کیست که چنین اختیاراتی به وی داده شده و اگر مسئولین صداوسیما این سریال را تأیید می کنند خب پس اصلح است خود منفردزاده، بهروز وثوقی و ساسی مانکن و… را دعوت به همکاری کنند تا کسانی که ادای اونا رو در میارند. البته می دانم که این نظر پخش نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا