جهش تولید در گرو مقاوم بودن اقتصاد کشور/امنیت برای سرمایهگذار باید تضمین شود
نماینده مردم لنگرود در مجلس با بیان اینکه برای تحقق جهش تولید، باید اقتصاد کشور را مقاوم کرد، گفت: یکی از نیازهای امروز کشور این است که نگاه به واردات را کاهش داده و به ظرفیتهای درونی کشور توجه ویژه داشته باشیم ولی نباید نسبت به صادرات نیز غافل شویم.
به گزارش تدبیرشرق ,مهرداد لاهوتی با اشاره به نامگذاری سال ۹۹ به نام سال «جهش تولید» توسط مقام معظم رهبری اظهار کرد: در طول چند سال گذشته رهبر معظم انقلاب شعار سالها را بر مبنای اقتصادی نامگذاری کردهاند که این نشاندهنده اهمیت این موضوع است.
وی با بیان اینکه دولت و مجلس مخاطب اصلی شعار سالها هستند، گفت: اقتصاد و رشد آن لازمه امروز کشور ایران است که قوای مجریه و مقننه باید در امورات کشور و قانونگذاریها توجه ویژهای به شعار سال داشته باشند.
نماینده مردم لنگرود در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه برای تحقق جهش تولید، باید اقتصاد کشور را مقاوم کرد، افزود: یکی از نیازهای امروز کشور این است که نگاه به واردات را کاهش داده و به ظرفیتهای درونی کشور توجه ویژه داشته باشم ولی نباید نسبت به صادرات نیز غافل شویم.
لاهوتی با بیان اینکه فرمایشات رهبری یعنی اینکه تولید را در داخل افزایش دهیم و آن چیزی را که در گردش داریم صادرات کنیم، تصریح کرد: ایران در زمینه کشاورزی یکی از کشورهای غنی در منطقه و جهان است ولی متأسفانه برنامهریزی مناسبی برای استفاده از ظرفیت داخلی کشاورزی و تولیدات داخل نشده و بعضاً شاهد واردات بیرویه نیز هستیم.
عضو کمیسیون برنامهوبودجه مجلس با بیان اینکه با توجه بیشتر به تولیدات و ظرفیت کشاورزی، میتوانیم علاوه بر تولید قوت داخل کشور، صادرات نیز داشته باشیم، گفت: بعضاً شاهد بودیم که برخی محصولات استراتژیک کشاورزی بهصورت بیرویه وارد کشور شده درحالیکه محصولات کشاورزان بر روی دست آنان باقیمانده است.
وی با تأکید بر اینکه قوای مجریه و مقننه باید بستر مناسب برای تحقق شعار سال انتخابی توسط رهبری را فراهم کنند، تصریح کرد: راه نجات کشور توجه ویژه به بخش خصوصی است و بخش خصوصی میتواند در تحقق شعار سال نقش بسزایی داشته باشد ولی در کشور، متأسفانه بخش خصوصی را فقط بهعنوان شعار قبول دارند.
نماینده مردم لنگرود در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه عملاً به بخش خصوصی توجه مناسبی نمیشود و فقط در حرف و شعار باقی میماند، افزود: بخشی از بودجه کشور مربوط به بخشهای خصوصی است که زیر نظر دولت است و این خودش فسادزا بوده و دولت باید دست از این کار بردارد.
لاهوتی با تأکید بر اینکه مشکلات اقتصادی زمانی حل میشود که شبه دولتیها، نهادهای عمومی و غیردولتی باید از اقتصاد خارج شوند، گفت: تا زمانی که اینها هستند و از بودجه استفاده میکنند، نمیتوان مشکلات اقتصادی را حل کرد و نمیتوان تولید را رونق بخشید و رقابت در اقتصاد به وجود آورد.
عضو کمیسیون برنامهوبودجه مجلس با بیان اینکه برای تحقق شعار سال باید بخش خصوصی را بهعنوان یک عامل اقتصادی مهم باور کنیم، تصریح کرد: یکی از عوامل رشد اقتصادی و جهش تولیدات داخلی که باعث ایجاد و افزایش اشتغال نیز میشود ایجاد امنیت برای سرمایهگذار توسط سران قوا است که تضمین شود تا سرمایهگذار بتواند برای سرمایهگذاری خود بر اساس تورم و ظرفیتهای داخلی برنامهریزی کند.
وی با بیان اینکه برای رشد اقتصادی و جهش تولید نیاز به سرمایهگذار داریم نه سرمایهدار، افزود: سرمایهدار کسی است که با سرمایهاش دلالی میکند ولی سرمایهگذار کسی است که سرمایه خود را در طبق اخلاص گذاشته و ایجاد اشتغال کرده و تولید و پویایی به وجود میآورد.
نماینده مردم لنگرود در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه امنیت برای سرمایهگذار دارای اولویت بالایی است، گفت: سرمایهگذار میخواهد کارخانه یا اشتغالی بزرگ احداث کند و تمامی معادلات را قبل از انجام میدهد اما یکدفعه همهچیز تغییر میکند و اینگونه سرمایهاش از بین میرود و رغبتی دیگر نخواهد داشت.
لاهوتی با بیان اینکه دولت و نهادهای عمومی و غیردولتی وابسته باید پایشان را از اقتصاد کنار بکشند، تصریح کرد: یکی از راههایی پویایی اقتصاد نیز حل کردن مسائل سیاسی و تعامل با دنیا بوده چراکه حل مشکلات اقتصادی درگرو تعاملات سیاسی است.
عضو کمیسیون برنامهوبودجه مجلس با بیان اینکه منظور از تعامل سیاسی صرفاً آمریکا نیست، تصریح کرد: کشورهای زیادی در منطقه وجود دارد که میتوان از این ظرفیت بهره برد، ایالاتمتحده مدتهاست منسوخشده و یک دنیا از آن تنفر دارد و میتوانیم با ارتباط با کشورهای منطقه سالانه حدود ۴۰۰ هزار میلیون دلار درآمد داشته باشیم که لازم است به این مهم همفکر کنیم.
/فارس