آخرین خبرهااقتصادیملی

کالابرگ الکترونیکی امسال پس از وصول منابع پیش بینی شده در بودجه اجرا می‌شود

مدیرعامل سازمان هدفمندسازی یارانه ها گفت: کالابرگ الکترونیکی برای امسال پس از وصول منابع پیش بینی شده در بودجه ۱۴۰۴ اجرایی خواهد شد.

کالابرگ الکترونیکی امسال پس از وصول منابع پیش بینی شده در بودجه اجرا می‌شود

به گزارش تدبیرشرق، حسن نوروزی عصر سه‌شنبه در گفتگویی اعلام کرد: طرح کالابرگ الکترونیکی برای حمایت از دهک‌های کمتر برخوردار در سال ۱۴۰۴ نیز ادامه خواهد یافت.

وی افزود: منابع لازم برای اجرای این طرح در بودجه سال ۱۴۰۴ کل کشور پیش‌بینی شده است و پس از وصول منابع اجرایی خواهد شد.

وی عنوان کرد: طرح کالابرگ الکترونیکی به عنوان یکی از برنامه‌های حمایتی دولت برای کاهش فشار اقتصادی بر اقشار کم‌درآمد، مورد توجه قرار گرفته است.

نوروزی ادامه داد: این طرح با هدف تأمین نیازهای اساسی خانوارهای نیازمند و بهبود قدرت خرید آنها طراحی شده و با تأمین بودجه مناسب، اجرای آن در سال جاری نیز ادامه خواهد یافت.

نوروزی همچنین به اهمیت پایداری منابع مالی برای موفقیت چنین طرح‌هایی اشاره و اظهار امیدواری کرد که با برنامه‌ریزی دقیق و متناسب با وصول منابع در نظر گرفته شده برای آن، حمایت از اقشار آسیب‌پذیر در سال جاری نیز استمرار یابد.

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا