جزییات مجاز شدن استفاده از خمیر مرغ در سوسیس و کالباس
جزییات مجاز شدن استفاده از خمیر مرغ در سوسیس و کالباس
اقتصاد > صنعت – میزان نوشت:بر اساس اصلاحیه شماره ۲ استاندارد ملی ایران شماره ۲۳۰۳ (سوسیس و کالباس – ویژگی ها و روش های آزمون)، استفاده از گوشت مرغ جداسازی شده به روش مکانیکی (خمیر مرغ) در سوسیس و کالباس مجاز شد.
بر اساس اصلاحیه شماره ۲ استاندارد ملی ایران شماره ۲۳۰۳، برای بسته بندی سوسیس و کالباس حاوی خمیر مرغ، باید از پوشش رنگی متمایز (زرد رنگ) استفاده شده و عبارت «حاوی خمیر مرغ» در نشانه گذاری آن درج گردد.
لازم به ذکر است، استفاده از خمیر مرغ فقط در سوسیس و کالباس تا ۶۰ درصد گوشت مجاز خواهد بود.
پس از ۲ سال مذاکره بین رؤسا و کارشناسان سازمان ملی استاندارد، سازمان غذا و دارو و سازمان دامپزشکی در مورد مقررات و چگونگی استفاده از گوشت مرغ جداسازی شده مکانیکی (خمیر مرغ) در سوسیس و کالباس، سرانجام اصلاحیه استاندارد ملی سوسیس و کالباس در مورد شرایط فنی و بهداشتی تولید سوسیس و کالباس با استفاده از خمیر مرغ، سرانجام این اصلاحیه به دبیری «مازیار تقوی» کارشناس مسئول پژوهشگاه استاندارد، در کمیته ملی مورخ ۳۰/۲/۹۶ به تصویب رسید و با پیگیری های انجام شده در تاریخ ۲۱/۳/۹۶ به صورت رسمی منتشر و بر روی سایت سازمان ملی استاندارد بارگذاری گردید.
3939