مدیر عامل اتحادیه تاکسیرانی شهری کشور در گفتوگو ایلنا: سهمیه بنزین تاکسیها قابل انتقال به ماه بعد نیست/اختصاص بستههای معیشتی و کمکهایی در حوزه خودرو به رانندگان تاکسی
مدیر عامل اتحادیه تاکسیرانی شهری کشور گفت: پیگیر تامین بستههای حمایتی و معیشتی برای رانندگان تاکسی هستیم تا اختلاف قیمت بنزین را از این طریق حل کنیم
«مرتضی ضامنی» مدیر عامل اتحادیه تاکسیرانی شهری کشور در پاسخ به این سوال که آیا پس از افزایش قیمت بنزین گزارشی در خصوص افزایش قیمت تاکسیها اعلام شده است؟ اظهار داشت: در چند روز ابتدایی اجرای طرح سهمیهبندی بنزین افزایش قیمتی در حوزه تاکسیرانی اعلام نشده است، اما اگر افزایش قیمتی از سوی شهروندان یا بازرسان حوزه تاکسیرانی در هر شهری مشاهده و اعلام شود، قطعا در کارگروههای انضباطی سازمانهای تاکسیرانی بررسی و با آن برخورد خواهد شد.
او در پاسخ به این سوال که طی دیروز و امروز تاکسیهای فرودگاه امام مسافران را جابجا نکردند و مشکلاتی برای مسافران ایجاد شد، گفت: در صورتی که تاکسیرانان در هر نقطهای از کشور مسافران را سوار و جابجا نکنند و یا کرایهای بیشتر از نرخ مصوب دریافت کنند، این موضوع تخلف و قابل پیگیری است. عوامل بازرسی سازمانها و شهرداریها محدود هستند و شهروندان نیز باید مشارکت کنند و اگر با مواردی اینچنینی مواجه شدند، حتما شکایت خود را اعلام کنند.
ضامنی تاکید کرد: طبق گزارشات دریافتی ما یکی از اقشاری که در این چند روز به خوبی ارائه خدمت کردند، رانندگان زحمتکش تاکسیرانی بودند.
مدیر عامل اتحادیه تاکسیرانی شهری کشور در این خصوص که تاکسیها افزایش قیمت نداشتند، اما رانندگان شخصی قیمت را افزایش دادند، اظهار داشت: متاسفانه رانندگان شخصی تحت نظارت نیستند و مشارکت شهروندان و استفاده از سامانههای رسمی شاید بتواند بسیاری از مشکلات را حل کند.
او تاکید کرد: نظارت بر روی تاکسیها به اندازه کافی وجود دارد و رانندگان نیز همراهی میکنند، از طرفی مجموعه تاکسیهای اینترنتی نیز با توجه به سهمیه سوختی که برای آنها در نظر گرفته شده، قول مساعد دادند افزایش قیمت نداشته باشند، اما افرادی که میخواهند از خودروهای غیررسمی استفاده کنند، دیگر برای آنها جای گله و شکایت نیست.
ضامنی در واکنش به اظهارات رئیس شورای شهر تهران مبنی بر اینکه احتمالا افزایش کرایه تاکسیها در سال آینده انجام خواهد شد، گفت: تمام سعی ما در حوزه تاکسیرانی بر این است که بتوانیم با توجه به سهمیه اختصاص داده شده قیمتها را حفظ کنیم. سهمیهای که در ابتدا داده شد، در برخی بخشها از جمله ناوگان ون و تاکسیهای دوگانه سوز کافی نبود، رایزنیهایی را در کارگروه مربوطه در دولت که در آن وزیر نفت نیز حضور داشت، از طریق وزارت کشور منعکس کردیم و توانستیم سهمیه را بالا ببریم و این اطمینان خاطر را برای رانندگان ایجاد کنیم که در دولت گوشهای شنوایی هست و میتوانیم مشکلات موجود را حل کنیم و مشکل سهمیه را نیز حل کردیم. رانندگان اضافه پرداختی در این بخش نخواهند داشت، زیرا سهمیه آنها کافی است، از طرفی قیمت سی.ان.جی نیز تغییر نکرده است.
وی درباره اختلاف قیمت بنزین سهمیهبندی با قیمتهای قبلی نیز گفت: قبلا قیمت بنزین معمولی ۱۰۰۰تومان حساب میشد، اما اکنون ۱۵۰۰ تومان است و با جلسات متعددی که در وزارت کشور و وزارت صنعت داشتیم، پیگیر تامین بستههای حمایتی و معیشتی برای رانندگان هستیم تا این اختلاف قیمت بنزین را از این طریق حل کنیم.
ضامنی تصریح کرد: پیگیر هستیم تا با بستههای معیشتی و کمکهایی در حوزه خودرو بتوانیم مشکلات را حل کنیم تا قیمت ثابت بماند و تا چندماه آینده تصمیمگیریها لازم انجام شود.
او ادامه داد: اگر گروهی از رانندگان معتقدند سهمیه آنها مناسب نیست میتوانند نظرات خود را به سازمان تاکسیرانی اعلام کنند تا بررسیهای کارشناسی انجام شود و اگر از نگاه کارشناسی به این نتیجه رسیدیم که این سهمیه کافی نیست، قطعا پیگیری لازم را جهت افزایش سهمیه خواهیم کرد.
ضامنی در پاسخ به این سوال که آیا در صورت عدم استفاده از سهمیه این میزان به ماه بعد منتقل میشود و قابل استفاده برای رانندگان است یا خیر؟ اظهار داشت: رانندگان در صورتی که از سهمیه استفاده نکنند در پایان ماه سهمیه اضافی حذف خواهد شد و قابل انتقال به ماه بعد نیست.
/ایلنا