ساعت تهران هرگز به وقت شام تنظیم نخواهد شد
مشاور رییسجمهور در واکنش به افزایش نرخ ارز در روز یکشنبه نوشت: مشکل فقط چهار راه استانبول نیست؛ بخشی از مشکل ۴ راهی است که به استانبول، اربیل، دوبی و … منتهی میشود.
به گزارش تدبیرشرق، حسام الدین آشنا در این زمینه نوشت: «مشکل فقط چهار راه استانبول نیست؛ بخشی از مشکل ۴ راهی است که به استانبول، اربیل، دوبی و … منتهی می شود.
مردم و دولت نه تسلیم بحران سازی اجتماعی دی ماه شدند و نه تسلیم بحران سازی اقتصادی، ارتباطی و اطلاعاتی اردیبهشت می شوند. ساعت پایتخت ایران هرگز به وقت شام تنظیم نخواهد شد.
پایتختی که بهدنبال راهاندازی جنگی با واسطه و چندلایه علیه تهران است، باید مراقب باشد صبوری فرزندان سلمان فارسی هم حد و حدودی دارد.»
وی صبح امروز نیز در واکنشی دیگر نوشته بود: ارز ارزان می شود اما نه با مماشات با محتکران جسوراسکناس و قاچاقچیان قهار اربیل و استانبول.