مردم نمادی از مردمسالاری دینی را در انتخابات به نمایش گذاشتند
به گزارش ایرنا، محمد عبدالله پور روز یکشنبه در نشست خبری در جمع رسانه های گروهی استان افزود: این حماسه بی نظیر مردم ،با مشارکت بیش از 41 میلیون نفر ایرانی و معادل 70 درصد از واجدین شرایط رای در انتخابات ریاست جمهوری و شوراها برگ زرین دیگری از نظام جمهوری اسلامی است.
وی اظهار کرد: در دنیایی که افتخار کشورها بر دموکراسی غربی است ، مردم ایران اسلامی مردمسالاری دینی را به نمایش گذاشتند و در اوج تضارب آرا ء در کمال آرامش و با امنیت کامل به کاندیدای مورد نظرشان در شهر و روستا رای دادند.
وی در ادامه با اشاره به قرار گرفتن در آستانه سالروز فتح خرمشهر تصریح کرد: خرمشهر چهار بار در دوران محمد خان ، ناصرالدین شاه ، سال 1320 و مهر سال 1359 اشغال شد.
عبدالله پور با بیان اینکه وقتی در اوایل انقلاب خرمشهر اشغال شد، 250 هزار نفر جمعیت داشت ، گفت: این اشغال حدود 20 ماه طول کشید و بدون اینکه وجبی از خاک مان را از دست بدهیم ، با مجاهدت رزمندگان خرمشهر ازاد شد.
وی اضافه کرد: خرمشهر را با عزت و سربلندی ، بدون سلاح های پیشرفته و با ایمان و تقوا آزاد کردیم.
وی تعداد شهدای عملیات بیت المقدس را 6 هزار شهید عنوان و تصریح کرد: 262 شهید از استان گیلان هستند که یعنی از هر 23 شهید این عملیات یکنفر گیلانی است.
فرمانده سپاه قدس گیلان یادآورشد: در عملیات بیت المقدس، 19 هزار نفر از دشمنان اسیر و 16 هزار نفر کشته شدند و بیش از 53 هواپیمای دشمن از بین رفت .
وی با بیان اینکه فتح خرمشهر فتح خاک نیست ، بلکه فتح ارزشهاست ؛خاطرنشان کرد: حماسه خرمشهر یک حماسه ماندگار است.
عبدالله پور با اشاره به برنامه های پیش بینی شده برای بزرگداشت روز فتح خرمشهر ؛ صبحگاه مشترک نیروهای نظامی و انتظامی، رونمایی از کتاب دفاع مقدس به عنوان ساقیان حرم ، تجلیل از خانواده شهدا و ایثارگران، فصلنامه ستارگان درخشان و نشست های بصیرتی را از جمله این برنامه ها خواند.
وی فضا سازی فرهنگی ، تحویل 97 واحد منزل مسکونی مددجویی، بهره برداری 24 پروژه ساختمانی اعم از سالن های ورزشی ، مسابقات ورزشی، گردهمایی خواهران رزمنده ، اعزام تیم های درمانی به روستاها و ویزیت رایگان محرومان و رژه موتورسواران را از دیگر برنامه هایی عنوان کرد که بمناسبت سالروز فتح خرمشهر برگزار می شود.
به گزارش ایرنا، عملیات بیتالمقدس یا الی بیتالمقدس از مهم ترین و بزرگترین عملیاتهای نیروهای مسلح ایران با تدبیر شهید علی صیادشیرازی در اعزام اساتید دانشگاه فرماندهی و ستاد (دافوس ) به منطقه عملیات و طرح ریزی عملیات و استفاده از تجارب آنها و همچنین همکاری بیشتر ارتش و سپاه در جنگ ایران و عراق محسوب میشود.
نیروهای ایرانی با توان 70 هزار رزمنده این عملیات در ساعت 30 دقیقه بامداد 10 اردیبهشت 1361 با رمز «یا علی ابن ابیطالب» در محور اهواز- خرمشهر- دشت آزادگان، به فرماندهی مشترک سپاه و ارتش و با هدف آزاد سازی خرمشهر آغاز کردند.
این عملیات سه هفته ادامه داشت و نیروهای عراقی منطقه با هدف آغاز عملیات دفاعی از خرمشهر عقبنشینی کردند.
اول خرداد 1361 ارتش عراق پاتک بزرگی را برای پس زدن نیروهای ایرانی شروع کرد و با وجود گستردگی این پاتک نیروهای ایرانی توانستند در مقابل آن مقاومت کرده و سرانجام در سوم خرداد 1361 نیروهای ایرانی خرمشهر را که در روزهای ابتدای جنگ به اشغال ارتش عراق در آمده بود را آزاد کردند.
خبرنگار: مریم سلیمانی ** انتشار : نصراله ابراهیمی
7296/6070
انتهای پیام /*