دبیر چهارمین سوگواره ملی نینواییان؛ هدف ما ارتقای سطح کیفی و افزودن بخشهای جدید به این رویداد است

به گزارش تدبیرشرق، یاسر محجوب، دبیر چهارمین سوگواره ملی نینواییان، در آیین اختتامیه این رویداد که صبح امروز در تالار امام رضا(ع) بقعه خواهر امام رشت برگزار شد، با بیان اینکه این سوگواره پس از سه سال برگزاری مجازی، امسال بهصورت حضوری برگزار شد، گفت: در این دوره ۲۴ اثر از سراسر کشور به دبیرخانه ارسال شد که از میان آنها، آثار منتخب از هفت استان به مرحله نهایی راه یافتند.
وی افزود:خوشبختانه این دوره با استقبال هنرمندان نقال از سراسر کشور همراه بود و آثار متعددی به دبیرخانه ارسال شد که از میان آنها، آثار منتخب از هفت استان به مرحله نهایی راه یافتند.
محجوب اذعان داشت:سوگواره نینواییان به برکت نام حضرت فاطمه(س) و در جوار بقعه خواهر امام برگزار میشود و امید است با حمایت اعضای محترم شورای اسلامی شهر رشت، شهردار محترم و همراهی هنرمندان استان، در دوره آینده شاهد گسترش این رویداد در بخشهایی همچون تعزیه و تئاتر خیابانی نیز باشیم.
وی با اشاره به زمانبندی برگزاری این رویداد گفت:این سوگواره از ایام اربعین حسینی آغاز و در ایام فاطمیه به پایان میرسد و تلاش ما این است که در سالهای آینده، با برنامهریزی حرفهایتر و حمایت اساتید و پیشکسوتان این عرصه، نینواییان به جایگاه اصلی خود در میان رویدادهای فرهنگی و هنری کشور برسد.
دبیر چهارمین سوگواره ملی نینواییان، در پایان ضمن قدردانی از اساتید و پیشکسوتان حاضر در مراسم اظهار داشت:برگزاری موفق این رویداد نتیجه همراهی، هدایت و تلاش صمیمانه هنرمندان و دلسوزان فرهنگ عاشورایی است و امیدواریم بتوانیم با همدلی، این مسیر ارزشمند را با قدرت ادامه دهیم.




