آخرین خبرهااسلایدرخبر داغسیاسیفوریملی

حسام‌الدین آشنا در واکنش به ادعای لاوروف: زبان روحانی و ظریف را باز نکنید؛ ضرر می‌کنید!

حسام‌الدین آشنا در واکنش به ادعای لاوروف: زبان روحانی و ظریف را باز نکنید؛ ضرر می‌کنید!

حسام‌الدین آشنا، مشاور رئیس‌جمهور در دولت یازدهم در واکنش به ادعای لاوروف، وزیر خارجه روسیه در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: زبان روحانی و ظریف را باز نکنید. ضرر می‌کنید!
حسام الدین آشنا در واکنش به ادعای لاوروف، وزیر خارجه روسیه واکنش نشان داد و نوشت: زبان روحانی و ظریف را باز نکنید.
به گزارش تدبیرشرق به نقل از انتخاب؛ حسام‌الدین آشنا، مشاور رئیس‌جمهور در دولت یازده در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: زبان روحانی و ظریف را باز نکنید. ضرر می‌کنید!
گفتنی است که چندی پیش لاوروف مدعی شده بود که اسنپ‌بک ساخته‌‌ی ظریف بود.

مطالب پیشنهادی

1 دیدگاه

  1. جناب آشنا،چه خوب رفقایتان را می شناسید که هر گاه سخن گفته اند جز فتنه و فتنه گری نگفته اند. ما می‌شناسیم تان. حالا مگر دهان شما و رفقا بسته هم بوده که الان تهدید به باز شدن می کنید. هر چه می خواهید بگویید و انجام دهید ما را از شما ترسی نیست شما هستید که باید از خداوند عالمیان و رسولش و مؤمنان بترسید. راستی الان چند سالیان شده ؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا