آخرین خبرهااسلایدرخبر داغسیاسیفوریملی

حسام‌الدین آشنا در واکنش به ادعای لاوروف: زبان روحانی و ظریف را باز نکنید؛ ضرر می‌کنید!

حسام‌الدین آشنا در واکنش به ادعای لاوروف: زبان روحانی و ظریف را باز نکنید؛ ضرر می‌کنید!

حسام‌الدین آشنا، مشاور رئیس‌جمهور در دولت یازدهم در واکنش به ادعای لاوروف، وزیر خارجه روسیه در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: زبان روحانی و ظریف را باز نکنید. ضرر می‌کنید!
حسام الدین آشنا در واکنش به ادعای لاوروف، وزیر خارجه روسیه واکنش نشان داد و نوشت: زبان روحانی و ظریف را باز نکنید.
به گزارش تدبیرشرق به نقل از انتخاب؛ حسام‌الدین آشنا، مشاور رئیس‌جمهور در دولت یازده در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: زبان روحانی و ظریف را باز نکنید. ضرر می‌کنید!
گفتنی است که چندی پیش لاوروف مدعی شده بود که اسنپ‌بک ساخته‌‌ی ظریف بود.

مطالب پیشنهادی

یک دیدگاه

  1. جناب آشنا،چه خوب رفقایتان را می شناسید که هر گاه سخن گفته اند جز فتنه و فتنه گری نگفته اند. ما می‌شناسیم تان. حالا مگر دهان شما و رفقا بسته هم بوده که الان تهدید به باز شدن می کنید. هر چه می خواهید بگویید و انجام دهید ما را از شما ترسی نیست شما هستید که باید از خداوند عالمیان و رسولش و مؤمنان بترسید. راستی الان چند سالیان شده ؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا