آخرین خبرهااستان هااسلایدرخبر داغفوری

تقدیر از دختر هشت‌ساله زیبا‌کناری به‌خاطر اقدام خودجوش در پاکسازی ساحل

تقدیر از دختر هشت‌ساله زیبا‌کناری به‌خاطر اقدام خودجوش در پاکسازی ساحل

به گزارش خبرنگار تدبیرشرق، در جریان بازدید مدیرکل حفاظت محیط زیست گیلان به همراه معاون عمرانی استاندار از طرح سالم‌سازی ساحل بندر کیاشهر، صحنه‌ای زیبا و آموزنده نگاه حاضران را به خود جلب کرد؛
دختر بچه‌ای هشت‌ساله در کنار مادر و خاله‌اش با دستان کوچک خود زباله‌های پراکنده در ساحل را جمع‌آوری می‌کرد.

این روحیه مسئولیت‌پذیر و رفتار آگاهانه موجب شد مسئولان به گفت‌وگو با این خانواده بپردازند. در این گفت‌وگو مشخص شد که این کودک، هلما نصیری، دانش‌آموز پایه سوم دبستان دخترانه‌ی ستارگان آینده در منطقه‌ی زیباکنار است.

تقدیر از دختر هشت‌ساله زیبا‌کناری به‌خاطر اقدام خودجوش در پاکسازی ساحل

اقدام ارزشمند این خانواده به قدری مورد توجه قرار گرفت که مدیرکل محیط زیست گیلان و همکارانش با حضور در مدرسه‌ی هلما، از او و هم‌کلاسی‌هایش تقدیر کردند. این برنامه با هدف ترویج فرهنگ حفاظت از محیط زیست و آموزش مفاهیم زیست‌محیطی در میان کودکان برگزار شد.

در این مراسم، اداره‌کل حفاظت محیط زیست گیلان هدایای آموزشی با محوریت فوک خزری – پستاندار منحصربه‌فرد و در معرض خطر انقراض دریای خزر – به دانش‌آموزان اهدا کرد تا آگاهی آن‌ها درباره‌ی این گونه‌ی ارزشمند افزایش یابد.

در ادامه، عباس عاشوری، رئیس اداره محیط زیست دریایی گیلان، در گفت‌وگو با دانش‌آموزان درباره اهمیت حفظ سواحل و گونه‌های بومی دریای خزر سخن گفت و به‌صورت نمادین، هدیه ویژه‌ی هلما نصیری را به او تقدیم کرد.

این اقدام ساده اما الهام‌بخش، بار دیگر نشان داد که آموزش و فرهنگ‌سازی در خانواده‌ها می‌تواند نقشی مؤثر در پاسداشت طبیعت و ساختن آینده‌ای پاک برای گیلان داشته باشد.

تقدیر از دختر هشت‌ساله زیبا‌کناری به‌خاطر اقدام خودجوش در پاکسازی ساحل تقدیر از دختر هشت‌ساله زیبا‌کناری به‌خاطر اقدام خودجوش در پاکسازی ساحل

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا