سخنگوی منطقه آزاد انزلی از پایان عملیات آتشنشانی و پاکسازی مجتمع ونوس تا صبح امروز خبر داد و اعلام کرد فاز گردشگری و تجارت منطقه از امروز به روی گردشگران باز است.
به گزارش تدبیرشرق ، مهدی کاظمیان، سخنگوی سازمان منطقه آزاد انزلی دقایقی پیش در گفتوگو با خبرنگار فارس، در رشت از پایان عملیات ایمنسازی و پاکسازی مجتمع ونوس خبر داد و اظهار کرد: عملیات آتشنشانی و پاکسازی تا ساعت ۷:۳۰ صبح امروز (چهارشنبه) ادامه داشت و در همین ساعت به پایان رسید.وی با اشاره به حضور مستمر عوامل امداد و نجات در محل حادثه افزود: تیمهای آتشنشانی و امدادی در محل حاضر بودند و آقای مسرور، دبیر شورای عالی مناطق آزاد کشور، در دو نوبت نیمهشب همراه با مدیرعامل منطقه آزاد، از محل بازدید کردند و همچنین آقای ویشگاهی، مدیرکل مدیریت بحران استان نیز در محل حضور داشتند.کاظمیان از بازگشایی فاز گردشگری و تجارت منطقه آزاد انزلی از امروز خبر داد و گفت: از امروز همه مجتمعها، مجموعه پارک ساحلی، آکواریوم و سایر تفریحات منطقه در دسترس گردشگران است؛ با این حال، از مردم درخواست میکنیم برای تسهیل امور، به اطراف مجتمع ونوس مراجعه نکنند تا صاحبان کسبوکار بتوانند بدون مانع برای تخلیه و بررسی غرفههای خود وارد عمل شوند.
سخنگوی منطقه آزاد انزلی با بیان اینکه عملیات اطفای حریق حدود ۱۵ تا ۱۶ ساعت به طول انجامید، تصریح کرد: آتشسوزی از ساعت ۹ صبح آغاز شد و تا ساعت ۱۱ شب مهار شد و پس از آن، عملیات پاکسازی تا صبح ادامه یافت و خوشبختانه با وجود گستردگی آتش، حادثهای منجر به تلفات جانی یا مصدومیت شدید رخ نداد و تنها چند مورد جراحت سطحی گزارش شد که به صورت سرپایی مداوا شدند.
کاظمیان در پایان با قدردانی از حضور مستمر مسئولان در محل حادثه گفت: آقای مسرور، دبیر شورای عالی مناطق آزاد کشور، تا صبح امروز در محل حادثه حضور داشتند و چند نوبت از روند امداد، ایمنسازی و پاکسازی بازدید کردند. پس از پایان عملیات، ایشان محل را ترک کردند.