آخرین خبرهاتدبیر ورزشی

هنگ‌کنگ مغلوب دختران فوتسال ایران شد

تیم ملی فوتسال زنان ایران به دومین برد خود در جام ملت‌های آسیا دست پیدا کرد.

هنگ‌کنگ مغلوب دختران فوتسال ایران شد

به گزارش تدبیرشرق، تیم ملی فوتسال زنان ایران در دومین مسابقه خود از جام ملت‌های آسیا از ساعت ۱۲:۳۰ امروز (جمعه، ۱۹ اردیبهشت) به مصاف هنگ‌کنگ رفت.

ملی‌پوشان ایران در این دیدار با نتیجه سه بر یک به پیروزی رسیدند و به دومین برد خود دست پیدا کردند.

نیمه اول این مسابقه با تساوی یک بر یک به پایان رسید. هر دو گل این نیمه توسط بازیکنان ایران وارد دروازه‌ها شد. ابتدا الهام عنافچه در دقیقه ۹ گل اول را برای ایران به ثمر رساند و چند دقیقه بعد نسترن مقیمی به اشتباه با گل‌به‌خودی، نتیجه را به تساوی کشاند.

حملات ایران در نیمه دوم شدت گرفت تا اینکه مهتاب بنایی در دقیقه ۳۱ گل دوم را به ثمر رساند. الهام عنافچه در این نیمه هم گل‌زنی کرد تا ایران سه بر یک تیم برتر میدان باشد.

تیم ایران در اولین مسابقه دور گروهی فیلیپین را با یک گل شکست داد، در ادامه برابر هنگ‌کنگ سه بر بک به پیروزی رسید و در آخرین مسابقه خود در این مرحله یکشنبه، ۲۱ اردیبهشت به مصاف ویتنام می‌رود.

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا