آخرین خبرهااستان هااسلایدر

کاهش ۷ تا ۱۴ درجه ای دمای گیلان/ احتمال آبگرفتگی و سیلاب

مدیرکل هواشناسی گیلان، از کاهش هفت تا ۱۴ درجه ای دما طی فردا و پس فردا خبر داد و گفت: فعالیت سامانه بارشی در ارتفاعات و دامنه ها شدید و خیلی شدید است.

کاهش ۷ تا ۱۴ درجه ای دمای گیلان/ احتمال آبگرفتگی و سیلاب

به گزارش تدبیرشرق، محمد دادرس در گفت وگویی آسمان گیلان را کمی ابری تا نیمه ابری و مه آلود دانست و اظهار کرد: کمینه و بیشینه دمای امروز بین ۱۰ و ۳۴ درجه سلسیوس در نوسان است.

وی نقشه های هواشناسی را نشان دهنده فعالیت جریانات جنوبی طی امروز در منطقه دانست و افزود: در بعضی از مناطق شاهد وزش باد جنوبی شدید و خیلی شدید به ویژه در ارتفاعات و دامنه ها خواهیم بود و خیزش و گسیل گرد و خاک و پدیده مه در نواحی ساحلی و جلگه ای پیش بینی می شود.

مدیرکل هواشناسی گیلان شکل گیری ناپایداری های موقتی و همرفتی را موجب رگبار و رعد و برق پراکنده دانست و تصریح کرد: به تدریج از فردا با شمالی شدن جریانات و نفوذ سامانه ناپایدار به منطقه، شرایط برای افزایش ابر و مه آلود شدن هوا و کاهش دما و وزش باد شدید و رگبار شدید و خیلی شدید و رعد و برق تا جمعه فراهم خواهد شد.

مدیرکل هواشناسی گیلان از احتمال آبگرفتگی و بالا آمدن سطح آب رودخانه ها و مسیل ها و جاری شدن سیلاب و طغیان رودخانه ها و لغزش، رانش و ریزش سنگ در نواحی کوهستانی و برخورد صاعقه خبر داد و اضافه کرد: از بعد از ظهر جمعه تا شنبه، کاهش ناپایداری مورد انتظار است، اما مجددا از یکشنبه با تقویت ناپایداری به تدریج، شرایط برای وزش باد و رگبار و رعد و برق تا اواسط هفته آینده مهیا خواهد شد.

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا