آخرین خبرهااستان هااسلایدر

شهردار رشت در بازدید از پروژه تالاب عینک؛ پایان عملیات لایروبی حوزه آبی پهنه سوم تالاب توسعه گردشگری ورزشی در تالاب عینک با جدیت دنبال خواهد شد رفع معارضین حاشیه تالاب،با همکاری اداره کل محیط زیست و شهرداری رشت

پایان عملیات لایروبی حوزه آبی پهنه سوم تالاب توسعه گردشگری ورزشی در تالاب عینک با جدیت دنبال خواهد شد رفع معارضین حاشیه تالاب،با همکاری اداره کل محیط زیست و شهرداری رشت

به گزارش تدبیرشرق، رحیم شوقی، شهردار رشت عصر امروز سه شنبه ۱۳ اسفند در بازدید از پروژه تالاب عینک با حضور محمدحسن عاقل منش رئیس کمیسیون گردشگری شورای اسلامی و مدیران شهرداری از تداوم اجرای پروژه‌های ساماندهی تالاب عینک در راستای مصوبات ستاد بازآفرینی شهری در سطوح ملی، استانی و شهرستانی خبر داد.

وی با اشاره به اقدامات صورت‌گرفته در این خصوص اظهار داشت:موافقت‌نامه‌ای میان شهرداری رشت و سازمان آب منطقه‌ای جهت بهره‌برداری از سه پهنه آبی تالاب منعقد شد و در ادامه، عملیات لایروبی حوزه آبی سوم با نظارت معاونت عمرانی و با اعتباری بالغ بر ۱۴ میلیارد تومان به پایان رسید.

شهردار رشت در پایان با اشاره به قرارداد ۸ ماهه منعقدشده برای توسعه زیرساخت‌های تالاب عینک تصریح کرد: بر اساس این قرارداد، احداث پیست دوچرخه‌سواری، مسیرهای پیاده‌روی، سکوهای حریم استخر و فضاهای مکث ماهیگیری در دستور کار قرار گرفته است تا با بهره‌برداری از این پروژه‌ها، ظرفیت‌های گردشگری و تفریحی این منطقه به شکل مطلوبی ارتقا یابد.

وی همچنین از اقدامات شهرداری در خصوص رفع معارضین و ساماندهی فاضلاب‌های غیر اصولی محدوده تالاب خبر داد و تصریح کرد:رفع معارضین حاشیه تالاب، به‌ویژه در بدنه تجاری شمالی حوزه آبی سوم، با همکاری اداره کل محیط زیست و شهرداری رشت انجام شد.

شوقی در ادامه با اشاره به برنامه‌های شهرداری در حوزه آبی دوم تالاب عینک گفت:رفع معارضین پارک ۷۰۰۰ متری این حوزه و تسطیح زمین توسط شهرداری رشت انجام شد.

وی با اشاره به اینکه مابقی عملیات اجرایی ازجمله ساخت فضاهای مکث و تکمیل لایروبی حوزه آبی دوم نیز در برنامه‌های شهرداری قرار دارد و با جدیت دنبال خواهد شد بیان داشت:پس از آماده‌سازی، ساخت پارک از طریق سازمان سرمایه‌گذاری به بخش خصوصی واگذار خواهد شد.

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا