استاندار گیلان در جمع راهپیمایان سالروز پیروزی انقلاب اسلامی: ۲۲ بهمن مظهر عشق مردم به آرمانهای انقلاب است
استاندار گیلان با اشاره به وفاداری مردم ایران به آرمانها و ارزشهای انقلاب در پاسداشت خون شهدا گفت: مهمترین پیام ۲۲ بهمن عشق و ارادت مردم به میهن عزیزمان و تاکید بر تعالی و رشد، استقلال و آزادی ایران سربلند است.
به گزارش تدبیرشرق، هادی حق شناس امروز (دوشنبه) در جریان برگزاری راهپیمایی باشکوه و عظمت ۲۲ بهمن ماه چهل و ششمین سالروز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران در رشت، با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی، امام شهدا و روز پیروزی انقلاب در گفت و گو با خبرنگاران افزود: حضور امروز مردم در ۲۲ بهمن نشان دهنده اراده آنان در مبارزه با طاغوت و دشمنان و نفی سلطه و ایستادگی پای اصل ولایت فقیه، امام (ره) و رهبری عزیز و تلاش برای سربلندی ایران علی رغم همه کاستی ها و مشکلات است.
وی اظهار داشت: مردم همیشه نشان داده و ثابت کرده اند که مسیر انقلاب با شعائر اصلی خود ادامه می یابد و حضور پرشور امروز گیلانیان و مردم رشت هم تاییدی بر این موضوع است.
نماینده عالی دولت در گیلان عنوان کرد: همدلی، اتحاد، انسجام و محبت مردم و همراهی و حضور اقشار مختلف از هر گرایش و نگاهی، خروشی در مقابل زیاده خواهی های استکبار جهانی است.
حق شناس تصریح کرد: حضور پرشور و توام با لطف و صفای مردم در سالروز پیروزی انقلاب، مسئولان را برای کار بیشتر و خدمت بهتر به ملت دل گرم تر می کند و باید قدردان این حضور و همراهی باشیم.
هزاران نفر از مردم ولایتمدار رشت امروز همپای ملت آزاده ایران زمین، بار دیگر گام هایشان را در مسیر انقلاب و نظام جمهوری اسلامی استوارتر کردند و با حضور پرشور خود در راهپیمایی سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی مهر تاییدی بر بیعت خود با شهدا و امام (ره) و رهبری زدند.
در مراسم 22 بهمن امسال، حشمت الله قنبری استاد دانشگاه و پژوهشگر تاریخ اسلام و انقلاب سخنرانی کرد.