آخرین خبرهااستان هااسلایدر

تردد در پنج محور گیلان فقط با زنجیرچرخ امکان پذیر است

رئیس پلیس راه استان گیلان گفت: به دلیل بارش برف تردد خودروها در پنج محور کوهستانی استان فقط با زنجیر چرخ امکان پذیر است.

تردد در پنج محور گیلان فقط با زنجیرچرخ امکان پذیر است

به گزارش تدبیرشرق، سرهنگ جاور صفاری روز جمعه در گفت و گویی اظهار کرد: با توجه به بارش برف که از روز گذشته در برخی از مناطق استان آغاز شده، تردد خوروها در گردنه حیران، محور اسالم به خلخال، سیاهکل – دیلمان در محدوده لونک، محور فومن به ماسوله و مسیر قزوین _ رشت محدوده کوهین فقط با داشتن زنجیر چرخ امکان پذیر است .

وی از هموطنان خواست: از تردد در این محورها به خصوص اسالم به خلخال و محور لونک خودداری کنند.

وی تصریح کرد: محور پونل به خلخال هم به دلیل کولاک مسدود است، سایر جاده های استان نیز به دلیل بارش باران لغزنده است و رانندگان هنگام رانندگی احتیاط کنند تا دچار حادثه نشوند.

رئیس پلیس راه استان گیلان بیان کرد: از سوی دیگر به دلیل هشدار سطح نارنجی اداره کل هواشناسی گیلان و ادامه بارش های برف و باران در این استان از هموطنانی که قصد سفر به گیلان را دارند تقاضا می شود تا پایان روز دوشنبه از سفر به این استان خودداری کنند.

سرهنگ صفاری اظهار کرد: همچنین رانندگانی که قصد عبور از محورهای مختلف استان به خصوص کوهستانی را دارند، ضمن تجهیز خودروهای خود به وسایل ایمنی قبل از حرکت اطلاعات لازم درمورد وضعیت جاده ها کسب کنند.

وی با اشاره به برودت هوا و احتمال یخبندان های صبحگاهی از رانندگان خواست ضمن کنترل سرعت و رعایت قوانین، خودرو خود را به تجهیزات ایمنی، وسایل گرمایشی و همچنین زنجیر چرخ تجهیز کنند.

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا