وکیل پرونده تجاوز در آمبولانس: فرد متجاوز اخراج نشد؛ فقط محل خدمتش تغییر کرد
آسیب روحی تجاوز باعث شد آن زن اقدام به خودکشی کند
ویدئویی از توضیحات یک وکیل اخیرا پربازدید شد، این وکیل درباره پرونده تجاوز به یک زن مصدوم در آمبولانس و حداقل مجازات فرد خاطی توضیحاتی داد که با واکنشهای زیادی همراه بود.
به گزارش تدبیرشرق به نقل از خبرآنلاین، سخنگوی سازمان اورژانس کشور در واکنش به اظهارات این وکیل گفت: موضوع تجاوز به بیمار در آمبولانس توسط تکنسین اورژانس در سال ۹۶ و در یکی از مراکز اورژانس کشور رخ داده است و فرد خاطی همان وقت اخراج شده است.
بابک یکتاپرست درباره جزئیات تجاوز تکنسین اورژانس به یک بیمار درون آمبولانس ادامه داد: وکیل مربوطه به دنبال انتشار خبری مربوط به این موضوع، به اورژانس پیام داده است که تجاوز به بیمار در اورژانس در سال ۹۶ اتفاق افتاده و مربوط به یکی از مراکز اورژانس بوده است و ضمن برخورد با فرد خاطی در همان زمان از اورژانس اخراج شده است.
اما ندا شمس، وکیل پایه یک دادگستری، جزییات دیگری اعلام میکند و میگوید: پرونده تجاوز به بیمار در داخل آمبولانس اورژانس مربوط به سال ۹۶ در رودهن است. آمبولانس هم برای اورژانس ۱۱۵ بود. در رأی دادگاه نوشته شده بود، ۷۴ ضربه شلاق و برای مجازات تکمیلی منع از اشتغال به کار در اورژانس به مدت دو سال ؛ پس فرد خاطی اخراج نشد بلکه مطابق حکم دادگاه از اشتغال در اورژانس منع شده است.
گفتوگو با وکیل پرونده تجاوز در آمبولانس/ فرد متجاوز اخراج نشد و فقط محل خدمتش تغییر کرد/ آسیب روحی تجاوز باعث شد آن زن اقدام به خودکشی کند
شمس میگوید: بنابراین فرد متجاوز اخراج نشد و فقط محل خدمتش از اورژانس به مراکز خانههای بهداشت و خانههای درمان منتقل شد و در این مراکز کار خود را ادامه داد.
او تاکید میکند: حراست و بازرسی وزارت بهداشت روسا و مسئولان اورژانسهای تهران و رودهن آن زمان در جریان پرونده تجاوز تکنسین آمبولانس بودند.
این وکیل پایه یک دادگستری ادامه میدهد: بحث ما این بود که قانونی برای این قضیه به شکلی که به فرد بیمار تجاوز شده بود نداریم؛ و فرقی نمیکند تجاوز از سوی چه کسی و علیه چه کسی باشد و این قضیه ممکن است برای وکلا، مهندسین و هر قشر دیگری اتفاق بیفتد. در همه جای دنیا برای تجاوز قانون وجود دارد ولی برای این نوع از تجاوز، قانونی وجود ندارد.
این وکیل پایه یک دادگستری با بیان اینکه اثرات این تجاوز قابل وصف نیست، میگوید: آسیب روحی تجاوز رخ داده برای خانم بیمار در اورژانس باعث شد که او حتی اقدام به خودکشی کند و اتفاقات بسیار بدی برای او رخ دهد. من خیلی از موارد را به احترام پزشکان شریفی که به بیماران خود نگاه انسانی دارند، بیان نکردم.
شمس در تشریح روند دادگاه تاکید میکند: بعد از صدور رای که مجازات خاصی برای متجاوز در نظر نگرفته بود، به آن اعتراض کردیم. رای طی ۲ روز در دادگاه تجدیدنظر تهران تایید شد.
او تصریح میکند: آقای یکتاپرست از اورژانس کشور از دو روز پیش با من تماس گرفتند. به ایشان پیام دادم گفتم که به دلیل سفر نمیتوانم با تلفنم حرف بزنم و گفتم در پیامرسان واتساپ موضوع خودشان را مطرح کنند که جوابی نشنیدم، اما ایشان با علم به قضیه چیز دیگری به رسانهها گفتند و اعلام کردند که پاسخ آنها را نمیدهم در حالیکه اینطور نیست و تصویر مکاتبات ما موجود است.