بلاگری که صورت ندارد/ از کدام بلاگر در رویداد کافه رستوران تقدیر شد؟
به گزارش اختصاصی تدبیرشرق، بزرگترین رویداد کافه، رستوران و صنایع وابسته در رشت اولین شهر خلاق خوراکشناسی ایران در سازمان جهانی یونسکو برگزار شد.
در این رویداد بزرگ که 27 الی 30 آذر با حضور استاندار گیلان، سفیر کشورهای کره جنوبی، مالزی، سریلانکا و فیلیپین، کنسول کشور رومانی، رئیس مرکز هماهنگیهای فرهنگی گفتگوی همکاری آسیا، دبیرکمیسیون ملی یونسکو، دبیرکل مجمع شهرداران آسیایی، مدیر گردشگری سازمان اکو در تهران، رئیس مرکز فرهنگی اکو در تهران و مشاور وزیر امور خارجه کشور و جمعی از مسئولین استانی در محل دائمی نمایشگاههای بینالمللی گیلان افتتاح شده بود.
فعالان صنعت غذا از جمله اتحادیه های مرتبط با رستوران ها، کافه ها، کافی شاپ ها، سفره خانه ها و صنایع وابسته به این حوزه اعم از صنعت طراحی مبلمان رستورانی و کافی شاپ، صنایع غذایی، لوازم و تجهیزات آشپزخانه، فروشندگان محصولات غذایی و نوشیدنی، ارائه دهندگان خدمات نرم افزاری و حسابداری به صنوف غذایی، ملزومات یکبار مصرف، خدمات مالی، محصولات پروتئینی، ادویه، محصولات لبنی، قهوه و فعالان مرتبط با این صنعت مشارکت داشتند.
برگزاری یک سلسله مسابقات از جمله مسابقه حافظه چشایی چای، آشپزی، بتل رویال، کلد برو و میکسولوژی از جمله رویدادهای جانبی این نمایشگاه بود اما در شلوغی این نمایشگاه تنها از یک بلاگر حوزه غذا تقدیر شد.
بلاگری که پس از ده سال حضور در پلتفرم اینستاگرام و فعالیت موفق در عرصه غذایی و رستورانی با وجود محبوبیت بسیار، چهره خود را نشان نداده و به صورت ناشناس اقدام به نقد واقعی رستورانهای استان مینماید.
از جمله اقدامات ایکس تستر که جایزه در رویداد نتیجه آن بود، میتوان به احیای غذاهای قدیمی و محلی گیلان مانند باسترما، بپته دو ،سیر واویشکا، شوید واویشکا و لوبیا خشکابیج اشاره داشت. در روزگاری که رستورانها میتوانند با پرداخت مبالغ هنگفت بلاگرهای پر سر و صدا صنعت غذا برای تعریف و تمجید الکی به رستوران خود بکشانند، کمتر کسی حاضر میشود با چشم بستن بر روی این مبالغ، به صورت ناشناس، اقدام به نقد واقعی رستورانها نماید. اینکار به علاقهمندان کمک مینماید تا رستوران مورد سلیقهشان را پیدا نمایند.
پ ن: تصویر کاور از صفحه ایکس تستر