مراسم رونمایی و جشن امضای نخستین کتاب دوزبانه مصور و تمام رنگی آشپزی تالیف استاد زری آذرپیرا
مراسم رونمایی و جشن امضای نخستین کتاب دوزبانه مصور و تمام رنگی آشپزی و خوراکی های استان گیلان با نام بهشت خوراک گیلان تالیف استاد زری آذرپیرا در رستوران سلطان برگزار گردید.
به گزارش تدبیرشرق، روز سه شنبه مصادف با ۴ دی ماه مراسم رونمایی و جشن امضای نخستین کتاب دوزبانه مصور و تمام رنگی آشپزی و خوراکی های استان گیلان به تالیف سرکارخانم زری آذر پیرا استاد آشپزی سر شناس گیلانی در رستوران سلطان برگزار گردید.
در این مراسم که با مجری گری آقای رضا رفیعی از مجریان و طنز پردازان به نام کشوری همراه بود استاد دکتر روشن بابایی رئیس کمیته گردشگری انجمن مدیریت کسب و کار ایران و مدیر کمیته ثبت جهانی رشت در یونسکو نیز ایراد سخنرانی فرمودند.
در ادامه بعد از ایراد سخنرانی و قدردانی توسط خانم آذر پیرا بابت استقبال کم نظیر از مراسم رونمایی و جشن امضای کتاب بهشت خوراک گیلان ایشان اقدام به رونمایی و امضای کتاب علاقمندان نمودند.