مدیر شعب پست بانک گیلان عنوان کرد؛ حدود ۱۰۰ هزار میلیارد تومان از منابع مالی استان از طریق بانک های خصوصی به خارج از استان منتقل می شود!
به گزارش تدبیرشرق، علیرضا شجاعی، مدیر شعب پست بانک استان گیلان، صبح امروز به مناسبت اول دیماه، سالروز تأسیس پست بانک ایران، در جمع خبرنگاران و اصحاب رسانه گزارشی از عملکرد این بانک ارائه کرد.
وی با اشاره به فلسفه تأسیس پست بانک گفت: در دهه ۷۰، متوجه شدیم که روستاییان برای دریافت خدمات بانکی مجبور به مراجعه به شهر هستند. ایجاد شعبه بانکی در روستاها برای بانکهای بزرگ بهصرفه نبود. از اینرو، پست بانک بهعنوان یک بانک دولتی با ساختاری متفاوت شکل گرفت تا خدمات بانکی را به مناطق محروم و روستایی ارائه دهد.
شجاعی تأکید کرد: در حال حاضر، پست بانک در ۶ هزار روستای کشور باجه بانکی ایجاد کرده است که ۵۰ نوع خدمت بانکی ارائه میدهند. در استان گیلان، بیش از ۳۵۰ هزار مشتری روستایی داریم و نزدیک به ۱۵ سال است که حضور مؤثری در این مناطق داریم. هدف ما تثبیت جمعیت روستایی و همراستایی با توسعه پایدار است.
وی به حمایتهای این بانک از اشتغالزایی اشاره کرد و افزود: در ۹ ماهه نخست امسال، بیش از ۵۵۰۰ فرصت شغلی را ایجاد، حمایت و حفظ کردهایم. همچنین، بیش از ۹ هزار میلیارد ریال تسهیلات در حوزههای مختلف ازجمله ازدواج، فرزندآوری، مشاغل خانگی، و اشتغال مددجویان کمیته امداد و بهزیستی پرداخت شده است. در حوزه فناوری اطلاعات نیز به کارخانجات و فعالان حوزه ICT بیش از ۱۰۰ میلیارد ریال تسهیلات ارائه دادهایم.
طی گزارش گیل خبر؛ مدیر پست بانک گیلان با اشاره به برنامههای توسعهای این بانک گفت: در سال جاری، حدود ۱۵۰ باجه بانکی روستایی نوسازی شده و تا نیمه سال آینده، تمامی شعب استان نوسازی خواهند شد. همچنین، بیش از ۵۰ درصد مشتریان ما از خدمات همراه بانک استفاده میکنند. پست بانک بهعنوان بانک عامل دهیاریها، به بیش از ۲۵۰۰ دهیاری خدمات ارائه کرده و با تسهیلات یارانهدار، به درآمدزایی این نهادها کمک میکند.
شجاعی به مسئله خروج سرمایه از استان اشاره کرد و گفت: سهم گیلان از تولید ناخالص داخلی ۲.۳ درصد است، اما حدود ۱۰۰ هزار میلیارد تومان از منابع مالی استان از طریق بانکهای خصوصی به خارج از استان منتقل میشود. برخی از این بانکها بهجای سرمایهگذاری در استان، منابع مردم را صرف سفتهبازی و سرمایهگذاری در خارج از استان میکنند. از مردم میخواهیم برای حمایت از توسعه استان، به بانکهای دولتی و پست بانک اعتماد کنند.
وی در پایان از برنامههای آینده برای توسعه شبکه شعب در گیلان خبر داد و گفت: در حال حاضر، در ۲۸۰ روستای گیلان شعبه داریم و برنامهریزی کردهایم تا اوایل سال آینده، شعبههایی در شهرهای خمام و املش نیز راهاندازی کنیم.