آخرین خبرهااستان ها

در جلسه شورای شهرستان رشت عنوان شد؛ ۲ سال است که مجوزی برای تغییر کاربری داده نمی شود

عباس دوست در جلسه شورای شهرستان رشت به معضلات تغییر کاربری اشاره کرد و افزود: مدت ۲ سال است که مجوزی برای تغییر کاربری در استان گیلان صورت نمی‌گیرد.

عباس دوست در جلسه شورای شهرستان رشت به معضلات تغییر کاربری اشاره کرد و افزود: مدت ۲ سال است که مجوزی برای تغییر کاربری در استان گیلان صورت نمی‌گیرد.

به گزارش تدبیرشرق، سی و سومین جلسه شورای شهرستان رشت با حضور اعضای این شورا و همچنین با سه نماینده شهرستانهای رشت و خمام در مجلس شورای اسلامی برگزار شد.

مسعود عباس نژاد رئیس شورای شهرستان رشت در این جلسه ضمن خیر مقدم به نمایندگان مجلس برای حضور در جلسه شورای شهرستان، اظهار کرد: سه نماینده پر تلاش این شهرستان می‌توانند در حوزه انتخابیه شهرستان رشت از غرب تا شرق و شمال تا جنوب این شهرستان با آگاهی از دغدغه و معضلات، در این زمان که فصل بودجه‌نویسی در مجلس است، پیگیر و یاریگر شورای شهرستان باشند.

وی افزود: در شورای شهرستان منتخبان و نمایندگان محلی حضور دارند و موضوعات و مشکلات می‌تواند بیان شده و اولویت‌بندی شود.

عباس نژاد خاطر نشان کرد: معضلات به سمع و نظر نمایندگان محترم مجلس رسانده می‌شود و از سوی دیگر زحمات شما نمایندگان محترم در سطح ملی نیز به مردم انعکاس داده خواهد شد و این قول را می‌دهیم که به عنوان نمایندگان محلی در شهرستان از هیچگونه کمک و خدمتی فروگذار نباشیم.

وی ادامه داد: شورای شهرستان با توجه به جایگاه قانونی که دارد به فراموشی سپرده شده بود،  چکیده شوراها در این جلسه اینجا حضور دارند و شورای شهرستان خانه این نمایندگان محلی است.

عضو شورای شهر رشت خاطرنشان کرد: ما منتخبانی در شورای شهرستان هستیم که مشکلات و دغدغه‌های مردم در حوزه‌های بنیاد مسکن، آب، گاز و… را پیگیری کرده و امیدواریم که این دغدغه‌های مناطق و محلات با یاری شما نمایندگان مجلس مرتفع شود.

با ادامه این روند کشاورزی نابود می شود

مصطفی عباس دوست نماینده بخش لشت نشاء در این جلسه اظهار داشت: کشاورزی گیلان در حال نابودی است، هزینه‌های شخم، سموم و… چند برابر شده و تولید برای یک کشاورز با توجه به تورم در کشور به صرفه نیست.

وی با اشاره به معضلات کشاورزان و علی الخصوص برنجکاران عنوان کرد: امروز برنج با کمترین قیمت خود در حال فروش است و این در حالی است که یک برنجکار مشقات زیادی را از کشت تا برداشت و تولید برنج متحمل شود.

نماینده بخش لشت نشاء اضافه کرد: سالهاست که بحث کم آبی مطرح است و هر سال رهاسازی دیر هنگام آب سد سفیدرود موجب شده که کشت برنج کاهش یابد.

عباس دوست خاطر نشان کرد: واردات برنج معضل بزرگ برنجکاران است و دولت و دولتمردان آن حمایتی که باید انجام دهند را دریغ کرده‌اند. حمایت از تولید که شعار دولتمردان است برای برنج این محصول استراتژیک در شهرستان رشت انجام نشده است.

نماینده بخش لشت نشاء گفت: اگر دولت به داد کشاورزان گیلانی نرسد و به همین این روند ادامه دهیم، کشاورزی رو به نابودی خواهد رفت.

عباس دوست در بخش دیگری به معضلات تغییر کاربری اشاره کرد و افزود: مدت ۲ سال است که مجوزی برای تغییر کاربری در استان گیلان صورت نمی‌گیرد، در شهرستان رشت ۲۴۲ روستا داریم اگر حداقل دو نفر در این روستاها ازدواج کنند نیازمند مسکن در روستا هستند و متاسفانه اجازه ساخت و ساز در زمین پدری وجود ندارد.

وی ادامه داد: شعار بنیاد مسکن محرومیت‌زدایی بود اما اکنون همه روستاییان بنیاد مسکن را سد راه می‌دانند. این شعار بیان می‌شود که جلوی مهاجرت روستاییان به شهر گرفته شود اما متاسفانه اگر در روستا ساخت و ساز شود در کمیسیون ماده ۹۹ به تخریب می‌رسد.

عباس دوست اضافه کرد: مبحث دیگر موضوع گردشگری است. در استان خوش آب و هوای گیلان اگر توریستی به مناطق و روستاهای مختلف شهرستان قدم بگذارد مکانی برای اقامت، تفریح و گردشگری وجود ندارد و ضعف در این حوزه زیاد است. اگر زمین‌هایی به عنوان ایجاد مجتمع‌های گردشگری به روستاییان بدهیم هم اقتصاد آن‌ها رونق می‌گیرد و هم بخش گردشگری سامان می‌یابد.

وی همچنین در زمینه آب شرب منطقه لشت نشاء مواردی را مطرح کرد.

مردم باید از وسط اتوبان عبور کنند

به گزارش دیارمیرزا، هادی وطن دوست نماینده بخش شورای سنگر نیز در خصوص معضلات این بخش گفت: بخش سنگر پیشانی ورود به گیلان است و از جنوب امام زاده هاشم و از غرب روستای بهدان را داریم، پراکندگی و وسعت زیادی را این روستاها شامل می‌شوند متاسفانه به دلیل قطع روشنایی معابر اصلی حوادث زیادی رخ داده است و به هر اداره‌ای که مراجعه می‌کنیم فرا فکنی می‌کنند.

وی افزود: در ۴ راه شهر صنعتی قبلا دو دور برگردان داشتیم که هر دو دور برگردان بسته شدند و مشکلی در زمینه تردد روستاییان به وجود آمده است. همچنین در همان چهارراه شهر صنعتی دو طرف پل عابر پیاده به دلیل خطرناک بودن پل بسته شده و مردم باید از وسط اتوبان عبور کنند که خود موجب خطر تصادف است.

وطن دوست ادامه داد: در بخش سنگر در روستاها مشکل ماده چهار را داریم، ۸ روستا درگیر ماده ۴ و درگیر بنیاد مسکن و منابع طبیعی هستند، سه روستا درگیر حریم گاز هستند و نمی‌توانند پروانه بگیرند.

وی در خصوص مشکل مرکز دفن سراوان و انتشار آلودگی ناشی از شیرابه‌ها نیز عنوان کرد: تمامی سفره‌های آبهای زیر زمینی روستاهای مجاور به جهت زباله سراوان و شیرابه حاصل آلوده است و بیشترین مشکل این بخش در این خصوص می‌باشد. از نمایندگان محترم درخواست داریم با بهره گیری از جایگاه خود پیگیر مطالبه پهنه جدید برای دفن زباله باشند و این مطالبه اصلی بخش سنگر است.

پیشرفت فیزیکی جاده خمام به خشکبیجار بسیار کند است

کاوه صفری نماینده بخش خشکبیجار نیز در این جلسه عنوان کرد: استان گیلان به جهت سرسبزی خود استان غنی به نظر می‌آید و این در حالی است که استان عقب ماندگی‌های زیادی دارد.

وی با اشاره به واردات برنج عنوان کرد: در زمینه واردات جو، گندم و خوراک دام بسیار سختگیری می‌شود اما این در حالی است که جلوی واردات برنج گرفته نمی‌شود و به همین دلایل کشاورزی گیلان دورنمای خوبی ندارد.

صفری افزود: اگر چه در شهر و بخش خشکبیجار اتفاقات خوبی رقم خورده است اما همچنان نیازمند راههای مواصلاتی ایمن است. جاده خمام به خشکبیجار و آستانه تردد بیشتری صورت می‌گیرد. بیش از ۳۰۰ نفر در این جاده‌ها بر اثر تصادف جان خود را در طی سال‌ها از دست داده‌اند اما همچنان پیشرفت فیزیکی جاده خمام به خشکبیجار بسیار کند است.

نبود یک درمانگاه از معضلات شهر کوچصفهان است

سعید ابراهیم زاده نماینده شورای کوچصفهان نیز با بیان مشکلات کوچصفهان بیان کرد: شوراها به مانند نمایندگان مجلس و بنا به وظیفه ذاتی خود شنونده مشکلات مردم هستند و تلاش دارند تا معضلات آنان را مرتفع نمایند.

وی ادامه داد: در کوچصفهان متاسفانه ۲۰ سال عقب افتادگی در حوزه زیر ساختی داریم بحمدالله با پیگیری‌های جناب آقای مهندس کوچکی نژاد درحوزه برق پیشرفت داشته‌ایم اما در بخش‌های دیگر متاسفانه تغییرات ملموس نیست.

ابراهیم زاده در زمینه فاضلاب این شهر گفت: طرح مطالعاتی فاضلاب کوچصفهان کد دار نشده است و نیاز اساسی این شهر می‌باشد.

این عضو شورا تصریح کرد: همچنین نبود یک درمانگاه از معضلات این شهر است و چندین بار پیگیر شدیم متاسفانه با جمعیتی بالغ بر ۵۰ هزار نفر کوچصفهان فاقد مرکز درمانی است و حتی درمانگاه بخش خصوصی نیز وجود ندارد. امکان سرمایه‌گذاری بخش خصوصی وجود دارد. می‌توانیم زمینی در اختیار سرمایه گذار قرار دهیم که یک مجموعه درمانی مجهز البته نه در سطح بیمارستان احداث شود.

وی به نبود مرکز فرهنگی و فرهنگسرا در این شهر اشاره کرد و گفت: در اختصاص بودجه فرهنگی به بخش‌ها به کوچصفهان نیم نگاهی نشده و فاقد یک مجتمع فرهنگی استاندارد هستیم.

به گزارش دیارمیرزا؛ ابراهیم زاده همچنین افزود: عدم استقرار ادارات خدمات‌رسانی حتی به عنوان یک امور مشترکین یا دفتر در شهر تازه تاسیس لولمان نیز از دیگر مشکلات بخش می‌باشد.

عزت حسین‌پور عضو شورای بخش مرکزی شهرستان رشت در این جلسه در زمینه معضلات این بخش در خصوص آب شرب نظیر آب شرب دهستان لاکان، آب شرب روستای سقالکسار و غیره و جاده‌های بخش مرکزی مواردی را مطرح کرد.

به نقل از دیارمیرزا؛ محمد صادقی نماینده گیلان در شورای عالی استان‌ها نیز با اشاره به وظایف شوراها در قانون اساسی و همچنین در آموزه‌های دینی اسلام به لزوم انعکاس مطالبات مردم به مدیران و مسوولین عالی رتبه اشاره کرد و در خصوص سرانه ورزشی شهرستان رشت، اشتغال و ازدواج جوانان، مشکلات اراضی اوقافی در لشت نشاء، بهداشت و درمان شهرستان و… مواردی را مطرح کرد.

در ادامه این جلسه سه نماینده شهرستان رشت پس از استماع معضلات عنوان شده به بیان پاسخ و راهکارها پرداختند.

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا