آخرین خبرهااسلایدراقتصادیخبر داغ
چرا سوسیس و کالباس گران شد؟/ وقتی گوشت و مرغ، سوسیس و کالباس را نجومی کرد
محمدرضا معروفخانی، رئیس اتحادیه فروشندگان محصولات گوشتی (همبرگر، سوسیس، کالباس) تهران:
از ابتدای سال تا به امروز دو بار قیمت فرآورده های گوشتی افزیش یافته است که غالبا به تبع افزایش قیمت گوشت قرمز و مرغ بوده است.
در حوزه ادویههای مصرفی که توسط کارخانجات تولیدی برای تولید فرآورده های گوشتی استفاده می شود به دلیل افزایش نرخ ارز بین ۳۰ تا ۵۰ درصد افزایش قیمتها را داشته است.
همانطور که می دانید قیمت گوشت قرمز حتی تا ۵۰۰ هزار تومان هم بالا رفت و از آن طرف قیمت گوشت مرغ نیز به ۱۰۰ هزار تومان رسید. لذا با توجه به اینکه این دو محصول اصلی ترین مواد اولیه صنف ما هستند به تبع تولیدات این بخش نیز شاهد افزایش قیمت بود.
/گیل خبر