آخرین خبرهااستان ها

لزوم برند سازی و شناسنامه دار کردن برنج گیلان

استاندار گیلان بر لزوم برند سازی و شناسنامه دار کردن برنج استان تاکید کرد.

به گزارش تدبیرشرق، اسدالله عباسی بعدازظهر امروز در جلسه تنظیم بازار در سالن شهید انصاری استانداری گیلان با بیان اینکه باید هر روز در بازار استان پایش انجام شود افزود: تعطیلی خودسرانه نانوایی ها موجب نارضایتی مردم می شود. گاهی هم نانوایی متخلف تعطیل می شود که لازم است خلا ها در این زمینه جبران شود.

وی خاطرنشان کرد: گزارش تخلفات نانوایی ها باید به صورت هوشمند باشد و از کارهای سنتی در این امور فاصله بگیریم.

عباسی با بیان اینکه آرد و گندم کافی در استان وجود دارد، تصریح کرد: در این زمینه چرخه عرضه و توزیع باید مدیریت شود.

استاندار گیلان تاکید کرد: نانوایان پخت خوب را تشویق کنید و ما آمادگی داریم در این زمینه ورود کنیم.

عباسی افزود: باید به مدیریت بازار کالاهای پرمصرف حساس باشیم و ضمن حفظ تولید از توسعه غافل نباشیم. در توسعه دام سنگین برنامه ریزی های خوبی در استان در حال انجام است.

استاندار گیلان گفت: می خواهیم از تولید تا عرضه برخی بروکراسی ها را حذف کنیم تا شاهد کاهش در هزینه بشویم.

وی افزود: در بخش رستوران ها اتفاقاتی که می افتد برای گیلان مهم است و گردشگران در این اماکن وقت زیادی صرف می کنند. باید به سلامت مردم توجه کنیم.

عباسی ادامه داد: استفاده از اقلام فاسد شده بدون هیچ اغماضی باید برخورد شود و باید متخلفان با اشد مجازات تنبیه شوند.

استاندار گیلان افزود: حتی موارد نادر تخلف در رستوران های گیلان را به صفر برسانید.

وی در خصوص برنج با اشاره به اینکه امسال افزایش تولید داشتیم و قیمت برنج مهار است، خاطرنشان کرد: نباید قیمت برنج را رها کنیم و تنظیم بازار گیلان در بخش برنج بسیار مهم است.

عباسی تصریح کرد: برنج گیلان باید شناسنامه دار شود و مشخص شود از کجا آمده و در کدام برنجکوبی سفید شده است.

/ایسنا

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا