آقای شکری عوامفریبی را چه می دانند؟
یادداشت – سهراب ستوده// دولت دکتر حسن روحانی در شرایطی تجدید دوره نمود و مورد استقبال کثیری از مردم ایران قرار گرفت که به زعم بسیاری از فعالین سیاسی اصولگرا و جریان راست برای حفظ کرسی ریاست جمهوری با مشکل رو به روست و با اتهاماتی از قبیل عدم تحقق بخشیدن به شعارهای اقتصادی و معیشتی تا ضعف در مذاکرات پرونده هسته ای، می خواستند این دولت را ناکارآمد و فاقد اعتبار اجتماعی بشناسانند.
روحانی حدود ۲۴ میلیون رای آورد، رایی که با همت و همییت اصلاح طلبان و نیروهای سیاسی اعتدال گرا به صندوق ریخته و پیش بینی ها گویای این واقعیت بود که در صورت تمهید مقدمات کافی می توانست تا مرز ۲۷ میلیون رای به نفع گفتمان اصلاح طلبی برای رئیس دولت به صندوق ریخته شود.
در هر صورت روحانی پیروز میدان رقابت سیاسی در روز ۲۹ اردیبهشت شد و حمایت مردمی پاسخی دندان شکن به مدعیان عدم اقبال عمومی از روحانی شد. اما بازماندگان دلواپس مجلس که بر اساس بخت و اقبال توانستند در مجلس دهم باقی بمانند توپخانه ی خود را دوباره فعال نموده و در فضایی که همدلی و اتحاد برای مردم می تواند گره از بسیاری مشکلات باز کند و در این ماه مبارک که ماه تزکیه نفس و پرهیزکاری و تقوای اخلاقی است به اتهام و افترا دست زده اند.
آقای شکری که سابقه ی جالبی در مخالفت با دولت نه برای منافع عمومی که پیشتر گفتم از پشت شیشه کبود ایدئولوژی بر همه مسائل می نگرد، دارد دوباره شروع به دشنام و تخریب دولت می کند و دولت را به عوام فریبی متهم می کنند؟ پرسش اینجاست که آقای شکری عوام فریبی و عوام فریب را چه می دانند و می شناسند؟ آیا معنای این اصطلاح تغییر کرده یا خیر؟ آقای شکری در شناخت واژه ها دچار اشتباه گشته است تا آنجائیکه نگارنده پوپولیسم و عوام فریبی را شناختم اساسا برآمده از مولفه های مظلوم نمایی و تظاهر به حق گویی خود پیغمبر پنداری است و این از دورانی آغاز شد که دولت پس از دولت سید محمد خاتمی با روی کارآمدن و سواستعمال از فرصت ها درصدد تعمیم این واژه نمود تا به جایی که در این کشور در ۸ سال ریاست جمهوری دولت احمدی نژاد که دست بر قضا دولت مطبوع جناب شکری هم بود اخلاق قربانی همان فریبی شد که جناب شکری با تاسف نثار دولت تدبیر و مشخصا رئیس دولت منتخب اکثریت می نمایند. اما باید خدمت جناب شکری عرض کنم که دکتر روحانی عوام فریب نیست بلکه فریفته ی عوام است.
همان عوامی که جنابعالی و دولت مطبوعتان و کاندیدای مورد قبولتان در دوره دوازدهم ریاست جمهوری درصدد جذب و جلب آرای شان از طریق تاکتیک های پوسیده عوام فریبی بودید. و با وعده های بی پشتوانه ی مالی و معنوی در پی تخریب غیرمنصفانه رقیب بودید. آقای شکری اگر روحانی عوام فریب است چطور فاصله ی آرای ایشان با کاندیدای مورد حمایت شما با فاصله ای بالغ بر ۱۰ میلیون مورد حمایت اکثریت مردم ، خاصه نخبگان فکری، ابزاری، و هنری و حتی توده ی مردم که این روزها بهتر از شما معنای عوام فریبی را می دانند قرار گرفت؟
و چرا وعده های جریان مقابل با وجود شعارهای دهان پر کن نتوانست مردم را به سویتان بکشاند؟ آقای نماینده آنچه به زبان می آورید اولین بارنیست و به نظر آخرین بار هم نخواهد بود اما این را باید بدانید که نگاهتان به روحانی و نظرتان به دولت برگزیده اکثریت نگاهی از جنس انحصار طلبی است. همان انحصارطلبی که دوستانتان در مجلس نهم با اتکا به آن درصدد سیمان ریختن بر سر دانشمندان این سرزمین بودند که برای منافع ملی به مذاکره با با قدرت های غربی می پرداختند.
رفتار شما توهین به مردمی است که با توجه به شعارهای واقع بینانه و منطقی دکتر روحانی علیرغم تمام مشکلات اقتصادی و معیشتی که می توان بخش قابل توجهی از آن را ناشی از بی تدبیری و ماجراجویی دولت گذشته که جنابعالی ید طولایی در دفاع از آن داشتید دانست، این دولت را برگزیدند تا برای همیشه از شر دروغ و عوام فریبی های دوستانتان خلاص شوند و به نظر می رسد که شما هم در پروژه های انتخاباتی آینده به خاطر این نوع رفتارها و اظهارنظرهایتان به جمع دوستانتان خواهید پیوست. چرا که هنوز خواست و اراده مردم برایتان قابل درک نیست که اینگونه نزدیک به ۲۴ میلیون انسان فرهیخته و آگاه را به عوام زدگی و نا آگاهی متهم می کنید.
روحانی فریفته ی عوام است و شما عوام فریب. نگاهی به روزهای تبلیغات خود برای دست یابی و تکیه بر کرسی مجلس بیندازید همان روزهایی که با اشک و آه مردم را بر علیه رقیب خود می شورانید و الحق و الانصاف که جنابعالی عوام فریبی را بهتر از رئیس دولت مهرورزتان به کار گرفتید و از صداقت و سادگی مردم تالش بهره بردید.
آقای شکری به گمان نگارنده برداشت شما طبق اصلی از قانون اساسی جنابعالی و همکارانتان را به اظهار نظر در تمام امور مملکتی مختار نمود و مصون از هرگونه برخورد، برداشتی معکوس دارید و معتقدید که هرچقدر دربرابر اراده مردم بایستید بهتر به مسئولیت خود عمل کرده اید !!!
و به همین جهت دولت برگزیده اکثریت را به بدترین روش ممکن مورد حمله های لفظی قرار می دهید. بهتر نیست که به جای ماجراجویی های از این دست به حوزه انتخابیه خود نظر داشته و به صدای مردم برای بهبود زندگی و همراه شدن با دولت برای منافع ملی گوش دهید؟ جناب شکری حاصل این دشمنی ها با مدیران و شخص رئیس دولت چه دستاوردی جز شانه خالی کردن از مسئولیت را توسط شما به همراه داشته است؟ اگر تقوی ندارید حداقل انصاف داشته باشید که تفاوت دولت دکتر روحانی با دولت مورد حمایت شما درخواست و تحقق خواستگاه های مردمی فاصله بین زمین و آسمان است و انصاف حکم می کند که در صورت زاویه ی سیاسی دستاوردهای ملی و منطقه ای دولت را کم ارزش و یا بی ارزش جلوه ندهید. باشد که در این ماه مبارک اخلاق بر منافع باندی برتری یابد.
هرکه از پرده دری شهرت و نامی طلبید عرض خود برد و بجز طعن و ملامت نچشید.
تدبیرشرق: انتشار مطالب خبری و یادداشت های دریافتی لزوما به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانهای منتشر میشود.