رفتن ترامپ یک پیروزی برای مردم ایران بود|تغییرات سال ۶۸، قانون اساسی را به عقب بازگرداند
علی مطهری اظهار کرد:
تدبیرشرق/علی مطهری در نوزدهمین کنگره حزب مردم سالاری، اظهار کرد: مسأله بازنگری در قانون اساسی موضوع مهمی است که حزب مردم سالاری در حال پیگیری این موضوع است که امیدواریم به نتیجه برسد البته باید توجه داشته باشیم که کیفیت این کار بسیار مهم است.
وی ادامه داد: به عبارت دیگر باید اصولی داشته باشیم که بدتر از قانون فعلی نشود؛ به نظر من تغییرات سال ۶۸، قانون اساسی را به عقب بازگرداند.
مطهری افزود: باید تکلیف مسأله صدا و سیما معلوم شود؛ اداره و نظارت بر صدا و سیما کار بسیار مشکلی شده است. همچنین اختلافی که در تفسیر اصل ۱۱۳ قانون اساسی وجود دارد، مشکل ساز شده است. به طور کلی مداخلاتی که در نهادهای حکومتی در کار یکدیگر از مشکلاتی است که امروز شاهد آن هستیم که میتوان این اصلاحات را انجام داد.
این نماینده سابق گفت: رفتن ترامپ و تغییرات آمریکا شرایط جدیدی ایجاد کرده است و میتوان گفت یک پیروزی برای مردم ایران بود. به نظر من یکی از عوامل شکست ترامپ مقاومت سهساله مردم ایران بود.
وی سپس ادامه داد: نوع برخورد ما با آمریکا و مسائل منطقه بسیار مهم است. نباید شعار دهیم که آمریکا، همان آمریکاست و هیچ تفاوتی بین ترامپ و بایدن نیست؛ واقعاً تفاوتهای بسیاری بین ترامپ و بایدن است و باید متناسب با رفتار آمریکا، رفتار کنیم؛ نه اینکه فقط بگوییم آمریکا استکبار جهانی است و نباید هیچ گونه همکاری با آن داشته باشیم. ما مسائل منطقه را باید خودمان حل کنیم به جای اینکه آمریکا و فرانسه به ما پیشنهاد کنند. ما باید مشکلاتمان با امارات و عربستان را حل کنیم. چرا ما نباید روابط خوبی با مصر و عربستان و امارات داشته باشیم؟ چرا باید در کل منطقه خاورمیانه دو دوست به عنوان حزب الله و حماس داشته باشیم؟
وی با اشاره به «نفوذ گروههای چپ در ابتدای انقلاب و تسخیر سفارت آمریکا» گفت: اساساً هدف اصلی انقلاب، این بود که ما یک کشور اسلامی پیشرفته باشیم که الگوی دیگر کشورهای اسلامی است. اینکه همه کشورهای اسلامی از ما بترسند باعث شده که نقض غرض شود. انحرافی از ابتدای انقلاب به وجود آمد و آن تغییر هدف ایجاد یک کشور اسلامی توسعه یافته آزاد به کشوری که تنها هدف آن نابودی آمریکاست، بود.
وی یادآوری کرد: مردم باید احساس کنند که ما به پیشرفت و رفاه رسیدیم؛ نه اینکه تنها باید سختیهای غیرضروری را تحمل کنیم که دلیل تحمل این سختیها روشن نیست.