امام جمعه رشت:چالش با آمریکا بهتر از سازش با آنان است
امام جمعه رشت با اشاره به خیانتها و بدعهدیهای آمریکا در طول چهل سال گذشته، گفت: عقل، وحی و تجربه به ما می گوید باید در مقابل استکبار مقاومت کنیم و بیتردید چالش با آمریکا بهتر از سازش با آنان است.
آیتالله رسول فلاحتی در خطبههای نماز جمعه رشت، با تاکید بر لزوم حفظ وحدت مسلمانان، اظهار کرد: هفته وحدت فرصت خوبی برای تقویت وحدت بین شیعه و سنی است.
وی با بیان اینکه قرآن و اهل بیت(ع) زمینهساز وحدت مسلمانان است، افزود: متاسفانه برخی از مسلمانان علیرغم توجه قرآن، سنت و عترت، وحدت مسلمانان را رعایت نمیکنند و در ایجاد اختلاف با دشمنان اسلام همصدا میشوند.
نماینده ولی فقیه در گیلان با اشاره به خیانتها و بدعهدیهای آمریکا در طول چهل سال گذشته، عنوان کرد: عقل، وحی و تجربه به ما می گوید باید در مقابل استکبار مقاومت کنیم و بیتردید چالش با آمریکا بهتر از سازش با آنان است.
امام جمعه رشت با بیان اینکه اعتماد مجدد به آمریکا در شرایط کنونی منطقی نیست، گفت: در برجام همگان شاهد بودیم که آمریکا هرگز سودی برای ما ندارد و دلیلی برای اعتماد دوباره حتی به اروپا نیست.
وی مردم ایران را لبیکگوی بیانات مقام معظم رهبری دانست و تصریح کرد: علیرغم توصیههای رهبری، برخی همچنان حرف از سازش و مذاکره با غرب میزنند. تعطیل شدن فعالیت هستهای ایران به واسطه برجام یکی از عمدهترین دلایلی است که مذاکره با آمریکا را بیهوده میکند.
آیتالله فلاحتی اعتماد به اروپا در انجام تعهدات برجام را خطای دوم دانست و اضافه کرد: عزت دنیای اسلام با مقاومت به دست میآید و جمهوری اسلامی ایران ثابت کرده که با مقاومت به عزت و اقتدار رسیده است.
وی با اشاره به ویژگیهای یک نماینده در تراز انقلاب و نظام، خاطرنشان کرد: یک نماینده مجلس باید اهل تقوا و دیانت باشد و پایبندی خود به انقلاب و آرمانهای انقلابی را در عمل ثابت کند لذا ائمه جمعه و مسئولان به رای دادن مردم به فرد خاصی تاکید نکنند و اجازه دهند مردم خودشان نمایندگانشان را براساس شاخصهای مورد تاکید اسلام و انقلاب انتخاب کنند.
امام جمعه رشت حوادث سیاسی اخیر لبنان را مورد تاکید قرار داد و اظهار کرد: مردم لبنان باید شخصیتهای قابل اتکا را درست بشناسند که یکی از این شخصیتها سید حسن نصرالله است.
نماینده ولی فقیه در گیلان با اشاره اهمیت تشویق در کنار تنبیه به عنوان یکی از روشهای تربیت در اسلام، یادآور شد: براساس آموزههای دینی تشویق بر تنبیه ارجحیت دارد و گاها میتواند اثرات بهتر و بیشتری بگذارد لذا خانوادهها برای تربیت فرزندان اعتدال را رعایت کنند و تشویق و تنبیه را در نظر بگیرند؛ البته تنبیه بدنی مورد تاکید نیست و روشهای قهری باید در نظر گرفته شود.
وی با بیان اینکه انسان همواره گرایش به سمت کمالات دارد، عنوان کرد: باید در روشهای تربیتی به ویژگیهای انسانی توجه شود و ویژگیهای خوب مانند تقوا، پاکی، پارسای، قناعت، مناعت طبع و… پرورش یابد؛ البته برخی از افراد که به سراغ بدیها و ناهنجاریها میروند به واسطه عدم آگاهی و تربیت نادرست از اشتباه خود خبر ندارند.
/شمال ما