نگاه فرهنگی، اجتماعی و گردشگری در اجرای پروژه تراموا
تدبیرشرق/نشست بررسی روند جذب سرمایه گذار پروژه تراموا با حضور شرکت واگن سازی گروه صنعتی پلورسبز، جمعی از مدیران شهرداری رشت در سازمان سرمایه گذاری و مشارکت های مردمی شهرداری رشت برگزار شد.
محمد حسن عاقل منش رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی رشت در این جلسه اظهار کرد: اگر تراموا به صورت شهرستانی تعریف شود می تواند به صرفه باشد و مردم با کمترین هزینه به مقصد برسند.
رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی رشت خاطرنشان کرد: یقینا با بررسی نظرات مشاوران متعدد بهترین گزینه برای اجرای پروژه تراموا انتخاب خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه شهرداری به تنهایی قادر به تامین منابع مالی پروژه تراموا نیست مطرح کرد: تلفیق منابع دولتی و غیر دولتی و مشارکت بخش خصوصی می تواند به اجرای این پروژه کمک کند.
مدیر پروژه قطار شهری شهرداری رشت با اشاره به اینکه مدیریت شهری تا شهریور سال آینده فرصت دارد ابراز امیوواری کرد بستر مناسب برای ورود سرمایه گذار در اجرای پروژه قطار شهری فراهم شود.
محبتی با تاکید برنگاه فرهنگی، اجتماعی و گردشگری در اجرای پروژه تراموا اظهار کرد: نباید اجرای پروژه تراموا به گونه ای باشد که به سیمای شهر آسیبی وارد شود.
مریم گل احضار رئیس سازمان سرمایه گذاری و مشارکت های مردمی شهرداری رشت در این جلسه تراموا را پروژه ای بزرگ دانست و یادآور شد: شهرداری به تنهایی قادر به تامین منابع مالی تراموا نیست و باید از ظرفیت اوراق مشارکت و بخش خصوصی نیز بهره برد.
وی خاطرنشان کرد: امیدواریم بتوانیم این پروژه ارزشمند را با طی مراحل قانونی برای شهروندان به ارمغان آوریم.
وی ایستگاه های پیش بینی شده برای تراموا را ۲۰ عدد اعلام کرد و افزود: تراموا می تواند ۶ تا هشت هزار مسافر در ساعت را منتقل کند.