سواستفاده از خبرنگاران گیلانی با وعده به کارگیری شان در شهرداری رشت!
تدبیرشرق/شنیده ها از شهرداری رشت حکایت از آن دارد که فردی در تماس با خبرنگاران جوان و آزاد، خود را نماینده تام الاختیار یکی از اعضای شورا معرفی کرده و از آنان می خواهد در قبال آماده سازی مقدمات به کارگیری شان در شهرداری رشت، علاوه بر پرداخت درصدی از درآمد ماهیانه به عنوان پورسانت، به صورت رایگان برای یک هیات ورزشی و همچنین یک خبرگزاری و سایت خبری، اخباری را تهیه و تنظیم کنند.
البته گفته می شود این فرد پیش تر در کرسی سرپرستی روابط عمومی فرمانداری یکی از شهرستان های استان، بدهی های چشمگیری از خود به جا گذاشته و همچنین از خبرنگاران خانم شاغل در رسانه خود می خواسته برای کسب اخبار از مدیران و در پی آن ارسال فاکتور برای آنان، روابط صمیمانه ای با مدیران مرد داشته باشند!
گفتنی است مشغله فراوان اعضای شورا بعضا سبب می شود تا برخی افراد با نزدیکی به آنان و سواستفاده از خلاء موجود، دست به چنین اعمالی زده و عملا از بی اطلاعی شورانشینان نهایت بهره را در جهت منافع شخصی خود ببرند.