۳.۱ میلیون خودروی الکتریکی در جادههای جهان
به گزارش خبرآنلاین، آژانس بینالمللی انرژی / IEA ضمن اعلام این مطلب روی این موضوع تأکید کرد که برای توسعه بیشتر نیاز به تحقیقات و سیاستگذاریهای متنوعتر در کشورهای مختلف هستیم.{لینک}
در گزارش آژانس آمده است: در مقایسه با سال ۲۰۱۶ تعداد خودروهای الکتریکی مجهز به باتری و الکتریکی هیبریدی در سال ۲۰۱۷ بیش از ۵۷ درصد رشد را نشان میدهد و در این میان ۴۰ درصد از این خودروها مربوط به چین است. تحقیق و توسعه، حمایت از سیاستهای توسعه خودروی الکتریکی، سرمایهگذاری در بخش زیرساختها و بهبود تولید منجر به کاهش هزینههای مربوط به ساخت و توسعه باتری شده و مصرف برق در خودرو را افزایش میدهد که سوختی سبز محسوب میشود.
هزینه در بخش باتری همچنین بخش مهمی از هزینههای مربوط به توسعه خودروهای الکتریکی است که با استقرار نظام ایستگاههای الکتریسیته، تخفیف مالیاتی و معافیتهای مالیاتی در بخشهای مربوطه به عقیده آژانس IEA میتواند راهگشا باشد.
البته چشمانداز خوبی در این بخش دیده نمیشود و سازندگان خودرو تمایل مناسبی هم از خود نشان نمیدهند تا علاقهمندان به سوخت سبز به آن دلخوش کنند.
طبق پیشبینی آژانس تعداد خودروهای الکتریکی تا سال ۲۰۳۰ از رقم ۱۲۵ میلیون فراتر خواهد رفت و اگر کشورها بیشتر همت کنند شاید این رقم به ۲۲۰ میلیون هم افزایش یابد.
تقاضا برای کوبالت و لیتیوم (مواد تشکیل دهنده باتری) تا سال ۲۰۳۰ به رقم ۱۰۱ کیلوتن در سال خواهد رسید و اگر سیاستهای کشوری در این زمینه راهگشا شود، این رقم از ۲۹۱ کیلوتن در سال فراتر میرود.
میزان تقاضای برق برای خودروهای الکتریکی در سال ۲۰۱۷ حدود ۵۴ تراوات ساعت شد که کمی از تقاضای برق در کشور یونان بیشتر بود.
۵۶۵۶