کانون کارگردانان به روزهای اوج نزدیک میشود؟/ تشکیل کارگروههایی برای معنا بخشیدن به صنف
کانون کارگردانان به روزهای اوج نزدیک میشود؟/ تشکیل کارگروههایی برای معنا بخشیدن به صنف
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، بعد از آنکه خانه سینما در سال ۱۳۹۰ از حرکت بازایستاد و بنا به دستور مدیران دولتی وقت درهای آن بسته شد، بازگشت این نهاد صنفی به حیات عادی خود با مشکلاتی روبهرو شد. این اختلال در فعالیتها فقط محدود به یکی از مهمترین صنفهای سینمایی نبود، بلکه به طور کلی نبض حرکت صنفی در سینما به کندی میزد تا اینکه در هفتههای اخیر برخی اخبار منتشر شده از سوی کانون کارگردانان سینمای ایران نشان از جنبشهایی دارد.
بعد از آنکه کانون کارگردانان در مورد مواردی چون اکران فیلمها و وضعیت برخی فیلمسازان موضعگیری کرد (یعنی حداقل واکنشی که در این سالها حتی نمیشد ردی از آن یافت)، حالا نشانههایی عملگراتر قابل مشاهده است: به این ترتیب که خبرها حکایت از آن دارد هفت کارگروه در کانون کارگرد انان سینمای ایران تشکیل شده تا به مهمترین موضوعات موجود در زمینه فعالیت صنفی و همچنین دغدغههای کارگردانان رسیدگی کند.
براساس خبری که شورای مرکزی کانون کارگردانان سینمای ایران منتشر کرده، این شورا درخصوص مطالبات صنفی و در مسیر هموارسازى مشکلات اعضا و ایجاد راهى مناسب براى حل مشکلات صنفى کارگردانان، هفت کارگروه در کانون راه اندازى کرده است.
اسامى این کارگروه ها به شرح زیر است:
١- کارگروه اصلاح اساسنامه و بررسی ثبت در وزارت کار
٢- کارگروه حقوقى با اولویت بحث حق مولف و تنظیم قرارداد تیپ
٣- کارگروه عضوگیرى
۴- کارگروه رسیدگی به شکایات و حل اختلافات
۵- کارگروه رفع توقیف فیلم هاى مجوزدار
۶- کارگروه امور رفاهى
٧- کارگروه همکاری صنفی با شورایعالی تهیه کنندگان
اعضای کانون کارگردانان سینماى ایران براى پى گیرى مشکلات و مطالبات خود مى توانند با دفتر کانون، تماس بگیرند تا با هر یک از کارگروه ها مرتبط شوند.
انتظار میرود به زودی نشانهای از نتایج فعالیتهای کانون کارگردانان سینمای ایران قابل مشاهده باشد تا بتوان امیدوار بود جریانی که درصدد بود ریشههای فعالیت صنفی را در ایران و البته در سینمای ایران خشک کند، بالاخره با تلاش نسل کارگردانان جوان از رسیدن به هدف خود بازمانده و سینمای ایران دوباره مفاهیم صنفی را در درون خود بازتعریف و احیا خواهد کرد.
۵۸۵۸