تدبیر ورزشی

صالحی امیری رئیس کمیته ملی المپیک شد/ پیروزی شهنازی بر علی‌نژاد برای دبیرکلی

صالحی امیری رئیس کمیته ملی المپیک شد

رضا صالحی امیری به عنوان رئیس کمیته ملی المپیک انتخاب شد.

به گزارش تدبیرشرق به نقل از ایسنا، چهل و پنجمین مجمع عمومی و انتخاباتی کمیته ملی المپیک در محل آکادمی ملی المپیک آغاز شد. در این مجمع مسعود سلطانی فر وزیر ورزش و جوانان و کیومرث هاشمی رییس کمیته ملی المپیک حضور دارند. مجمع عمومی و انتخاباتی کمیته ملی المپیک ۶۰ عضو دارد که ۵۸ عضو در این مجمع حاضر هستند. محمود مشحون یکی از ۵ خبره ورزشی و عضو هیات اجرایی کمیته ملی المپیک و محمدعلی شجاعی رئیس فدراسیون تیروکمان در مجمع غایب بودند.

موافقت اعضا با برگزاری مجمع بر طبق اساسنامه قدیم

کیومرث هاشمی رییس کمیته ملی المپیک در ابتدای مجمع عمومی با تسلیت شهادت دریانوردان اظهار کرد: سال گذشته که مجلس انتزاع کمیته ملی المپیک از پارالمپیک را مطرح کرد عنوان کرد اساسنامه هر دو نهاد باید همزمان اصلاح و به هیات وزیران برسد. ما تمام کارها را با هماهنگی وزارت ورزش انجام دادیم و اساسنامه  آماده است در مجمع  به تصویب برسد.

هاشمی همچنین گفت: قبلا ابهامی در برگزاری انتخابات در رابطه با اینکه انتخابات با کدام اساسنامه برگزار شود وجود داشت که از کمیته بین المللی المپیک و نهاد های داخلی استعلام گرفتیم که قرار شد انتخابات با اساسنامه قدیم برگزار شود چون اساسنامه جدید تصویب نشده است. از این رو از اعضای مجمع می خواهم نظرخود را با برگزاری انتخابات با اساسنامه فعلی عنوان کنند.

به گزارش ایسنا، در این لحظه اعضای مجمع موافقت خود را اعلام کردند.

هاشمی همچنین گفت: برای چهارسال آینده کمیته ملی المپیک آرزوی موفقیت دارم. کار همچون دوی امدادی است که در این مسیر همه باید به هم کمک کنند.

ارائه عملکرد گزارش مالی و درخواست شایسته از هاشمی

پس از صحبت های هاشمی، شاهرخ شهنازی دبیرکل کمیته ملی المپیک عملکرد چهارساله کمیته را به مجمع ارائه کرد.

شهنازی گفت: فعالیت های وسیع کمیته ملی المپیک به صورت سی دی در اختیار اعضای مجمع گذاشته شده است و فقط خواستم از اعضا تشکر کنم و آرزوی موفقیت داشته باشم.
شباک سرپرست خزانه داری نیز گزارش مالی عملکرد ۹۵ را به مجمع ارائه کرد و اعضا موافقت خود را با این گزارش مالی اعلام کردند.

مجید شایسته رییس فدراسیون تنیس سپس عنوان کرد: تنها جایی در کشور هستیم که گزارش حسابرس توسط خزانه دار ارائه می شود اما در مجامع توسط حسابرس ارائه می شود. در خواست دارم در اساسنامه این مورد اصلاح شود که هاشمی هم عنوان کرد در اساسنامه جدید این مورد لحاظ شده است.

سه ناظر انتخابات مشخص شدند

برای برگزاری مجمع انتخاباتی کمیته ملی المپیک باید سه ناظر انتخاباتی مشخص می شدند از این رو از بین اعضای مجمع که ذی نفع نیستند سه نفر انتخاب شدند.

محمدرضایی رییس فدراسیون اسکیت، ثوری رییس فدراسیون بوکس و  زهرا نعمتی پرچمدار ایران در المپیک ریو به عنوان ناظر انتخاب شدند.
کیانوش رستمی اسامی ناظر ها را از بین کسانی که تمایل داشتند انتخاب کرد.

آغاز رای گیری برای انتخابات کمیته ملی المپیک/ تاکید هاشمی به استعفای دوشغله ها

پس ازپایان مجمع عمومی کمیته ملی المپیک و انتخابات سه ناظر رای گیری آغاز شد. پیش از آغاز رای گیری کیومرث هاشمی نکاتی را در رابطه به نحوه انجام رای گیری ارائه کرد.

هاشمی همچنین تاکید کرد کسانی که با گرفتن پست در کمیته دوشغله می شوند باید اتوماتیک وار از سمت قبلی خود انصراف دهند.

خسروی‌وفا انصراف داد، صالحی امیری رئیس شد

پست ریاست تنها دو کاندیدا داشت که محمود خسروی وفا کناره گیری کرد و رضا صالحی امیری تنها نامزد باقی مانده برای پست ریاست شد تا ریاستش قطعی شود. در مورد ریاست رای گیری کتبی انجام نشد و فقط اعضای مجمع قیام کردند.

انصراف درخشان از دبیرکلی
پس از اینکه تکلیف ریاست کمیته ملی المپیک مشخص شد، کیومرث هاشمی در مورد دبیرکلی حرف زد و عنوان کرد محمد درخشان رئیس فدراسصیون جودو از حضور در انتخابات دبیرکلی انصراف داده است. به این ترتیب شاهرخ شهنازی، مهدی علی نژاد، علی مرادی و صادق فرجی با هم رقابت می کنند.

رقابت شهنازی و علی‌نژاد در دور دوم دبیرکلی

رای‌گیری برای انتخاب دبیرکل کمیته ملی المپیک برگزار شد که مهدی علی‌نژاد رییس فدراسیون ووشو و شاهرخ شهنازی دبیرکل کمیته ملی المپیک هر کدام صاحب ۲۶ رای شدند تا انتخابات به دور دوم کشیده شود.

فرجی رییس فدراسیون کاراته ۴ رای داشت و علی مرادی رییس فدراسیون وزنه‌برداری نیز دو رای بدست آورد. محمد درخشان رییس فدراسیون جودو نیز پیش ازاین انصراف داده بود.

پیروزی شهنازی بر علی نژاد در انتخابات دبیرکلی

در ادامه انتخابات هیات رییسه وهیات اجرایی کمیته ملی المپیک پس از انتخاب رضا صالحی امیری به عنوان رئیس کمیته ملی المپیک، تکلیف پست دبیرکلی هم مشخص شد.

در حالی که انتخاب دبیر کل به دور دوم کشیده شده بود، شاهرخ شهنازی دبیر کل قبلی کمیته ملی المپیک توانست با کسب ۳۸ رای از ۵۸ رای ماخوذه به عنوان دبیرکل کمیته ملی المپیک انتخاب شود. مهدی علی نژاد رئیس فدراسیون ووشو نیز در حالی که در دور اول ۲۶ رای داشت، در دور دوم ۲۰ رای آورد.

در دور اول رای‌گیری مهدی علی‌نژاد و شاهرخ شهنازی هر کدام صاحب ۲۶ رای شدند تا انتخابات به دور دوم کشیده شود. صادق فرجی رییس فدراسیون کاراته ۴ رای داشت و علی مرادی رییس فدراسیون وزنه‌برداری نیز دو رای بدست آورد. محمد درخشان رییس فدراسیون جودو نیز پیش از این انصراف داده بود.

انصراف شایسته از نایب رییسی
در ادامه انتخابات کمیته ملی المپیک، مجید شایسته رئیس فدراسیون تنیس از کاندیداتوری نایب رییسی کمیته ملی المپیک انصراف داد.
پیش از این محمود مشحون رئیس سابق فدراسیون بسکتبال که به عنوان خبره ورزشی جواز حضور در انتخابات را بدست آورده بود، نیز انصراف داده بود. مشحون در مجمع نیز حضور نداشت.
۹ نفر کاندیدای پست نایب رییسی هستند.

طاهریان، شهریان، ساعی و باقرزاده به دور دوم نایب رئیسی رفتند

انتخابات نواب رییس کمیته ملی المپیک برگزار شد که ۹ نفر در دور اول رای آوردند تا انتخابات برای تعیین دو نایب رییس به دور دوم کشیده شود.

طاهره طاهریان خبره ورزشی با ۲۶ رای، رباب شهریان نایب رییس فعلی کمیته ملی المپیک با ۱۷ رای، فضل‌الله باقرزاده رییس فدراسیون شمشیربازی با ۱۷ رای، هادی ساعی نماینده کمیسیون ورزشکاران با ۱۸ رای، محمود خسروی وفا رییس کمیته ملی پارالمپیک با ۱۳ رای، علی مرادی رییس فدراسیون وزنه برداری با ۸ رای، غلامرضا نوروزی رییس فدراسیون پزشکی ورزشی با ۶ رای، هاشم اسکندری رییس فدراسیون بولینگ و بیلیارد با ۴ رای و حسین بابوئی رییس فدراسیون ورزش‌های دانش آموزی با ۴ رای به کار خود پایان دادند تا به این ترتیب طاهره طاهریان، رباب شهریان، هادی ساعی و فضل‌الله باقرزاده به دور دوم بروند.

طاهریان و باقرزاده نایب رئیس شدند

در ادامه انتخابات نواب رییس هم برگزار شد که در دور دوم، طاهره طاهریان، رباب شهریان، هادی ساعی و فضل‌الله باقرزاده با یکدیگر رقابت کردند و در نهایت طاهره طاهریان با ۳۵ رای به عنوان نایب رییس اول  و فضل الله باقرزاده با کسب ۲۵ رای نایب رییس دوم کمیته ملی المپیک شدند. همچنین رباب شهریان ۲۰ رای و هادی ساعی ۱۹ رای داشتند.

انصراف علی نژاد از خزانه داری

در ادامه انتخابات کمیته ملی المپیک، مهدی علی نژاد پس از اینکه موفق به کسب حداکثر آرا برای دبیرکلی نشد، از کاندیداتوری خزانه داری کمیته ملی المپیک هم انصراف داد.
میترا نوری و کیکاووس سعیدی برای پست خزانه داری رقابت خواهند کرد.

باقرزاده در انتخابات هیات اجرایی حضور نخواهد داشت

با توجه به اینکه فضل الله باقرزاده به عنوان نایب رییس دوم کمیته ملی المپیک انتخاب شد، بنابراین در انتخابات هیات اجرایی دیگر حضور نخواهد داشت. ۱۶ رییس فدراسیون کاندیدای هیات اجرایی بودند که با کنار رفتن باقرزاده، ۱۵ نفر برای شش جایگاه هیات اجرایی به رقابت خواهند پرداخت.

سعیدی خزانه دار شد

همچنین انتخابات خزانه داری برگزار شد که کیکاووس سعیدی  با کسب ۳۱ رای توانست به عنوان خزانه دار کمیته ملی المپیک انتخاب شود.

سعیدی رییس فدراسیون گلف هم است و باید از سمت خود در فدراسیون استعفا دهد.

میترا نوری دیگر کاندیدای این پست ۲۵ رای آورد و مهدی علی نژاد هم انصراف داد.

انصراف فرجی از هیات اجرایی

محمد صادق فرجی رئیس فدراسیون کاراته که برای دبیر کلی رای نیاورد، از انتخابات هیات اجرایی هم انصراف داد. فرجی برای دبیر کلی تنها ۴ رای داشت.

در حاشیه:

– پوشش خبری این مجمع توسط صفحه نمایش تعبیه شده در سالن شمشیربازی صورت می گیرد و این در حالی بود که صدای ضعیف پخش شده از  سیستم صوتی خبرنگاران را برای انعکاس صحبت ها دچار مشکل می‌کرد. بیش از ۶۰ خبرنگار و عکاس پوشش خبری و تصویری مجمع انتخاباتی کمیته ملی المپیک را بر عهده دارند. کیفیت تصاویری که برای نمایندگان رسانه های گروهی در سالن محل استقرار خبرنگاران در حال پخش است دارای ایرادات زیادی است که علاوه بر کیفیت  نامطلوب صدا و کم و زیاد شدن آن، تصاویر نیز با فیلمبرداری مبتدیانه به نمایش در می آید به گونه ای که تصاویر بعضا مات و با سرعت بالا از چهره افراد حاضر در مجمع پخش می شود.

– از ورود مازیار ناظمی مدیر مرکز روابط عمومی وزارت ورزش و جوانان به سالن برگزاری مجمع انتخاباتی به دلیل به همراه نداشتن آیدی کارت جلوگیری به عمل آمد. به گفته مازیار ناظمی، علیرغم هماهنگی های انجام شده با کمیته ملی المپیک ای دی کارت حضور در مجمع برای او صادر نشده است.

– برخی از افراد غیر عضو در مجمع نیز در سالن برگزاری انتخابات حضور دارند. برخی از مسوولان کمیته ملی المپیک و وزارت ورزش و جوانان از جمله مسوول تشریفات کمیته و رییس دفتر وزیر ورزش و چند فرد دیگر در ردیف دوم سالن برگزاری مجمع دیده می‌شوند.

– در هنگام رای گیری برای پست دبیرکلی، علی کفاشیان و مهدی تاج برای دقایقی در گوشه ای از سالن بصورت درگوشی با هم صحبت کرده کردند.

– سایر اعضای مجمع هم پس از انداختن رای به صندوق بصورت جلسات چند نفره در گوشه و کنار سالن در حال گفت و گو هستند.
– در حالی که علی نژاد و شهنازی هر دو ۲۶ رای برای دبیر کلی بدست آورده بودند، انتخاب دبیرکل به دور دوم کشید. در جریان رای گیری مرحله دوم برخی از اعضای حاضر در مجمع همچون علیرضا دبیر از تلفن همراه خود استفاده کردند.

– هنگام شمارش آرا و قرائت آن ها از دوربینی که بصورت ثابت بر روی اسامی قرار داشت استفاده شد.

 

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا