آخرین خبرهااستان هااسلایدر

استاندار گیلان مطرح کرد: ۳ زباله‌سوز برای ۳ منطقه در استان | مدیران به دنبال سرمایه‌گذار باشند

به گزارش تدبیرشرق استاندار گیلان در جلسه پیگیری طرح‌های سرمایه‌گذاری شهرستان صومعه‌سرا گفت: در بسیاری از موارد تشخیص مدیریتی می‌تواند راه‌گشا باشد، می توان تصمیمی بر خلاف قوانین اداری گرفت که در مقابل، خیر و منفعتی به مردم و استان برساند.

دکتر مصطفی سالاری در این نشست که صبح امروز با حضور معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری و تعدادی از مدیران استانی و شهرستانی در محل سالن اجتماعات استانداری برگزار شد، گفت: هنر ما باید استفاده صحیح از ظرفیت ها و منابع مان باشد.

*برای اجرای طرح‌های سرمایه‌گذاری به طور جدی اقدام می‌کنیم

وی حمایت از سرمایه‌گذار را امری جدی تلقی کرد و اظهار داشت: برای اجرای طرح‌های سرمایه‌گذاری که توان فنی- اجرایی و توان مالی سرمایه‌گذار به اثبات رسیده است و طرح‌های مشابه نیز بررسی و مورد ارزیابی قرار گرفته است، به طور جدی اقدام می‌کنیم.

*مدیران به دنبال سرمایه‌گذار باشند

 

استاندار گیلان ادامه داد: نباید منتظر سرمایه‌گذار بمانیم؛ مدیران به دنبال سرمایه‌گذار باشند. سالاری با بیان اینکه اگر در اجرای پروژه‌ای تعلل یا ضعفی از سرمایه‌گذار مشاهده شد، کار به سرمایه‌گذار دیگری واگذار شود، تصریح کرد: بومی یا غیربومی بودن سرمایه‌گذار اهمیت ندارد، اما ضرورت دارد سرمایه‌گذار بومی نسبت به الزامات اجتماعی و سرمایه‌گذار غیربومی نسبت به مشارکت دادن مردم منطقه در پروژه‌ها و توسعه اشتغال احساس وظیفه داشته باشند و حساسیت به خرج دهند.

*۳ زباله‌سوز برای ۳ منطقه در استان پیش‌بینی کرده ایم

وی در بخش دیگری از سخنانش به موضوع پسماند اشاره کرد و گفت: تجربه نشان داده است کمپوست آورده‌ی چندانی نداشته و ارزش هزینه کرد ندارد؛ ۳ زباله‌سوز برای ۳ منطقه در استان پیش‌بینی کرده ایم تا با تعیین پیمانکاران، مدیریت صحیحی در خصوص پسماند صورت گیرد. نماینده عالی دولت در استان اضافه کرد: باید به نحوی پیش برویم که بتوانیم از شروع سال جدید به دنبال جذب منابع ملی باشیم.

دکتر مصطفی سالاری با تأکید بر اینکه نباید اجرای پروژه‌ای در مناطق روستایی طبیعت را به خطر بیاندازد، گفت: لازمه ایجاد واحدهای بوم‌گردی، حفظ سیما و منظر بومی محلی واحدها با رویکرد طبیعت‌گرایانه است.

*باید خیر و منفعت مردم در اجرای پروژه‌ها لحاظ شود

وی با تأکید بر لزوم بکارگیری جوانان بومی توسط سرمایه‌گذاران، تصریح کرد: زیبنده نیست اراضی روستایی که متعلق به مردم منطقه است در اختیار سرمایه‌گذار قرار گیرد، حال اینکه خیر و منفعتش به مردم نرسد؛ باید خیر و منفعت مردم در اجرای پروژه‌ها لحاظ شود.

*در بسیاری از موارد تشخیص مدیریتی می‌تواند راه‌گشا باشد

استاندار گیلان مرّ را مرّ قانون دانست و گفت: در برخی موارد شاهدیم منع قانونی برای جلوگیری از اجرای یک پروژه وجود ندارد؛ در بسیاری از موارد تشخیص مدیریتی می‌تواند راه‌گشا باشد، می توان تصمیمی بر خلاف قوانین اداری گرفت که در مقابل، خیر و منفعتی به مردم و استان برساند.

دکتر سالاری در بخش دیگری از سخنانش هدف از تشکیل چنین جلساتی را ایجاد ساختاری مشخص برای رفع موانع تولید و سرمایه‌گذاری دانست. وی در پایان اظهار داشت: احتیاط در کار باید منطقی و عملیاتی باشد نه آنکه به گونه‌ای باشد که سنگ جلوی پای سرمایه‌گذار قرار بگیرد.

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا