استان ها

امتیاز ویژه برای تشویق مالکان املاک واقع در طرح های عقب نشینی

مالکان املاک

هشتاد و پنجمین جلسه کمیسیون برنامه، بودجه و حقوقی شورا در شانزدهمین روز اردیبهشت ما با حضور رییس، اعضا و مشاورین کمیسیون و مدیران شهرداری برگزار گردید.
رییس کمیسیون برنامه، بودجه و حقوقی شورا در خصوص لایحه اخذ مجوز واگذاری عرصه به منظور احداث دکل های مخابراتی اظهار داشت: تجربه ای که در احداث دکل توسط یکی از دستگاه ها در پشت عمارت تاریخی شهرداری انجام شد گواه این موضوع می باشد که دریافت مجوز برای احداث این سازه ها از شهرداری الزامی و ضروری می باشد.
حجت جذب با اشاره به اهمیت جلوه بصری شهر افزود: در احداث دکل ها در سطح شهر رشت توجه به سیمای شهری نیز دارای اهمیت می باشد و باید به گونه ای این دکل ها احداث شوند که به جلوه بصری شهر آسیب نزند.
فاطمه شیرزاد عضو کمیسیون برنامه، بودجه و حقوقی شورا با اشاره به لزوم نظارت بر احداث دکل های مخابراتی افزود: در برخی از خیابان ها تعداد دکل های مخابراتی افزایش پیدا کرده است به همین جهت در احداث دکل ها و تعداد آنها در مناطق مختلف باید نظارتی بیشتر انجام گیرد و از فضاهایی به مانند فضاهای مکث و فضاهای پرت برای چنین مواردی می توان استفاده نمود.
رییس سازمان فاوا شهرداری رشت با اشاره به بروکراسی پیچیده در شهرداری گفت: به دلیل زمان بر بودن امور در شهرداری و بروکراسی پیچیده در امضای قرارداد ها بخشی از درآمدهایی که میتوانستیم از طریق احداث دکل ها برای شهرداری کسب شود به سمت بخش خصوصی سوق داده شده است.
لیلا عزیزی با اشاره به توجه سازمان فاوا به سلامت شهروندان افزود: سلامت شهروندان از جمله مواردی است که برای سازمان فاوا دارای اهمیت می باشد. با طرح های تشویقی برای اپراتورها می توان از حرایم برای احداث دکل استفاده نمود و به ازای هر احداث دکلی که در حرایم انجام میشود یک دکل از مناطق مسکونی کم شود.
در ادامه جلسه پس از بحث و بررسی در خصوص لایحه تعرفه بهای خدمات پیشنهادی سازمان پسماند شهرداری رشت مقرر شد پس از بررسی بیشتر و مذاکرات با فرمانداری و استانداری در جلسه بعد کمیسیون برنامه و بوجه شورا مجدد بررسی شود.
احمد رمضانپور عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورا در خصوص لایحه اعطای امتیاز تشویقی در زمان صدور پروانه به مالکان املاک واقع در طرح های عقب نشینی اظهار نمود: برای رسیدن به اهداف شهرسازی می توان از طرح های تشویقی برای سوق دادن سازندگان در مسیر مدنظر به شرایطی مطلوب در شهرسازی برسیم. در خصوص این لایحه با یک محاسبه دقیق باید تاثیر امتیاز تشویقی را در مناطق و محله های مختلف بررسی شود تا به بهترین راهکار برای ایجاد انگیزه در مالکان برای عقب نشینی در مسیرها برسیم.
در پایان در خصوص لایحه اعطای امتیاز تشویقی در زمان صدور پروانه به مالکان املاک واقع در طرح های عقب نشینی مقرر شد به میزانی که عقب نشینی انجام میگیرد دو برابر تراکم مجاز ملک رایگان حساب شود و تا حداکثر ده درصد سطح اشغال نیز در طبقات به عنوان تراکم مجاز به مالک اعطا شود.
 
/https://bitly.com/

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا